Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Jazdecký tábor Prázdniny v sedle

Autor: Jazdecký tábor Prázdniny v sedle
Foto: Jazdecký tábor Prázdniny v sedle
Uverejnené: 04. jún 2014

Jazdecký oddiel Martin-Záturčie ponúka Vašim ratolestiam možnosť stráviť prázdninové dni v sedle koňa. „Prázdniny v sedle“ je denný pobyt zameraný na jazdenie na koni a starostlivosť o zvieratá na farme určený pre deti od 6-15 rokov, začiatočníkov aj pokročilých.

Odborníci z jazdeckého oddielu zabezpečia dennú starostlivosť o deti, ponúknu praktický a teoretický výcvik na koňoch a poníkoch ako aj vychádzky do prírody na koni alebo na koči. Na jazdenie sa využíva piesková jazdiareň a v prípade nepriaznivého počasia je k dispozícii krytá hala. Priamo v areáli jazdeckého oddielu sa nachádza aj salaš. Účastníci budú mať možnosť oboznámiť sa so starostlivosťou o kone a iné zvieratá a okrem toho sú pre deti pripravené spoločenské a športové hry, súťaže, maľovanie a ďalšie aktivity.

Tábor sa uskutoční v termínoch 7.7. – 11.7, 14.7. – 18.7, 11.8. – 15.8 a 25.8 – 29.8. Cena tábora je 90 € a zahŕňa stravovanie, pitný režim, program a celodennú starostlivosť od 08:00-16:00. Viac informácií nájdete na www.facebook.com/JazdeckyOddiel alebo Vám budú poskytnuté na tel. čísle 0905 121 488 (Mgr. Linda Fraňová).


 

Autor: JOMZ © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama