Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

SZUŠ M.Haľamovej a Tanečný klub Deep hľadajú nové talenty

Autor: SZUŠ M.Haľamovej a Tanečný klub Deep hľadajú nové talenty
Foto: SZUŠ M.Haľamovej a Tanečný klub Deep hľadajú nové talenty
Uverejnené: 15. jún 2014

Úroveň Súkromnej základnej umeleckej školy Maše Haľamovej a Tanečného klubu Deep na Ľadovni dosahujú z roka na rok vyššiu úroveň a prestíž. Dokazujú to dosiahnuté úspechy a výborné podmienky, ktoré deťom táto umelecká škola poskytuje na rozvoj ich talentu. V týchto dňoch táto škola otvára dvere novým záujemcom.

Posledný termín talentových skúšok sa uskutoční 17. júna v budove Deep Dance Centra na Ľadovni od 16. h – 18. h. Talentových skúšok nie je dôvod sa báť, pedagógom slúžia na klasifikáciu potenciálu dieťaťa a na nezáväzný dialóg rodiča a pedagóga. Ak rodičia termín nestihnú, je možnosť sa dohodnúť individuálne. Z ponuky si rodičia môžu vybrať tieto odbory – tanečný, výtvarný, literárno-dramatický a hudobný. V rámci tanečného odboru sa učí pohybová príprava a tanec. Je určený pre deti od 4 rokov. Vyučujú sa tanečné štýly disco, folklór, hip-hop, balet a džez. Vyhľadávaným je aj výtvarný odbor, kde sa vyučuje kresba, maľba, grafika, počítačová grafika, animácia, modelovanie, a spracovanie keramiky. Výtvarný odbor sa vyučuje v moderne vybavenom ateliéri, ktorého súčasťou je aj keramická pec. Okrem toho pedagogička výtvarného odboru Vlasta Števková pravidelne organizuje vernisáže a jej žiaci sa zapájajú do súťaží, z ktorých si vždy odnesú ocenenia.

 

Pochvaľujú si  nielen deti, ale aj rodičia

Hudobne nadané deti môžu svoj talent rozvíjať v hudobnom odbore.  Pedagogičky, ktoré sú vo svojom odbore profesionálky, sa počas výučby orientujú na tieto činnosti – hra na keyboard a klavír, hra na gitare, hra na flautu a saxofón, spev. Okrem toho v rámci hudobného odboru funguje aj spevokol Deep Vocalis. Deti snívajúce o hereckej kariére si môžu svoj sen začať plniť štúdiom v literárno-dramatickom odbore, ktorého súčasťou je tvorivá dramatika, divadlo, prednes poézie a prózy. „Moja dcéra Emma tancuje v Deepe necelé dva roky. Deep, to nie je len tanečný klub, či ZUŠ-ka. Deep - to je rodina. Moja dcéra je náročná na prístup aj na vzťahy, a v Deepe je spokojná a šťastná. Zažíva šťastie, keď súťaž vyhrá, ale zároveň sa učí prehrávať, keď náhodou neuspeje. To sú veci, ktoré deti do života potrebujú, to sú veci, ktoré im Deep určite dáva. Emmka zároveň navštevuje aj výtvarný odbor. Deep je jej druhý domov. Zbytočne však čokoľvek napíšem, vyskúšajte sami a určite budú vaše deti šťastné. Jediná vec, ktorú ľutujem je, že sme ju tu neprihlásili skôr,“ vyjadruje svoj názor Miriam Michaela Štefková. Ak rodičia termín talentových skúšok nestihnú, stačí sa prísť informovať na klientskom centre Deep Dance Centra na Ľadovni a dohodnúť sa individuálne.

 

Nábor nových talentov

17. júna 2014 od 16. h – 18 h v budove Deep Dance Centra na Ľadovni. Informácie: 0948 210 000, FB: DEEP DC

 

Autor: (GA) © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama