Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Deň otvorených dverí FIT Zóny prilákal viac než stovku účastníkov

Autor: Deň otvorených dverí FIT Zóny prilákal viac než stovku účastníkov
Foto: Deň otvorených dverí FIT Zóny prilákal viac než stovku účastníkov
Uverejnené: 22. jún 2014

V piatok podvečer si počas troch hodín mohli Martinčania v RELAX Zóne pri OC Tulip zdarma vyskúšať až 18 druhov cvičení. Pod vedením desiatich inštruktorov z FIT Zóny si prítomní na troch stanovištiach zacvičili JUMPING, STEP AEROBIK, PUMP FX, PILOXING, TAE-BO, kondičné tréningy, funkčné tréningy či TRX.

Podujatie poctil svojou prítomnosťou aj český hosť Miroslav Uriel, známy inštruktor a organizátor veľkých podujatí, ktorý s prítomnými odcvičil dve lekcie jumpingu. Pre malých účastníkov bol pripravený detský kútik s loptami a švihadlami, no viaceré deti využili aj možnosť zaskákať si na profi-trampolínach spoločne so svojimi rodičmi. "Cieľom je, aby prišli naše stále klientky a priviedli so sebou aj svojho partnera alebo manžela, svojich známych, aby videli, že naozaj makáme. Dievčatá, ktoré chodia len na aeróbne dynamické cvičenia, si pri tejto príležitosti majú možnosť vyskúšať aj tie silové disciplíny a pod. Chceme tiež ukázať, že máme nielen klientky veľkosti 36, ale že cvičia aj moletnejšie dámy. Samozrejme, účelom tejto akcie je tiež osloviť okoloidúcich ľudí, ktorí sa neodvážia prísť do fitnescentra, aby videli, aké cvičenia ponúkame, ako aj to, že cvičiť môže v podstate ktokoľvek. Práve z tohto dôvodu robíme deň otvorených dverí vonku a nie v priestoroch fitnes centra. Všetky spomínané cvičenia sú u nás celoročne k dispozícii, okrem toho neustále pribúdajú nové formy cvičení, pravidelne sledujeme aktuálne trendy vo svete fitnes, navštevujeme rôzne podujatia a veľtrhy, aby sme mohli ponúkať stále niečo zaujímavé, o čo majú ľudia záujem," uviedla Katarína Kuncová, majiteľka FIT Zóny.

Okrem licencovaných cvičení pod vedením certifikovaných inštruktorov poskytujú vo FIT zóne aj odborné konzultácie: "Keď sa ľudia prídu opýtať, aké cvičenie je pre nich vhodné, dokážeme im poradiť. Môžu sa u nás objednať na meranie pomocou lekárskeho prístroja IN BODY, ktorý umožňuje zmerať podiel vody, tuku a svalovej hmoty v tele. Podľa výsledkov odporučíme, aké typy cvičení sú pre klienta vhodné a ako často by mal cvičiť. Poradiť vieme aj v oblasti stravovania," dodala majiteľka FIT Zóny. Katka Kuncová pozvala všetkých milovníkov pohybu aj na blížiace sa športové podujatie FIT Zóna Day - OPEN AIR, ktoré sa uskutoční dňa 2. augusta 2014 na kúpalisku SUNNY Martin. Na návštevníkov čaká 150 trampolín a inštruktori z celého Slovenska.

Autor: Mira Kováčová © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama