Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Sprievodný program turnaja Mounfield Cup prilákal na štadión celé rodiny

Autor: Sprievodný program turnaja Mounfield Cup prilákal na štadión celé rodiny
Foto: Sprievodný program turnaja Mounfield Cup prilákal na štadión celé rodiny
Uverejnené: 18. august 2014

V piatok ráno odštartoval na martinskom zimnom štadióne medzinárodný hokejový turnaj Mountfield Cup 2014, ktorým sa klub snaží nadviazať na niekdajšiu tradíciu turnaja o Pohár GR ZŤS. V premiérovom ročníku sa na ľade predstavili kluby MHC Mountfield Martin, Mountfield Hradec Králové, Mladá Boleslav a MHK 32 Piešťany. Na sobotu pripravili organizátori podujatia aj príjemný sprievodný program pre rodiny s deťmi.

"Našim cieľom bolo prilákať k hokeju aj Martinčanov, ktorí nechodia na hokej pravidelne, alebo neboli na hokeji ešte nikdy a takisto pripraviť aj program pre rodiny s deťmi. Keďže väčšinou na hokej chodia muži a manželky s deťmi zostávajú doma, chceli sme pripraviť niečo také, kde by sa mohli spoločne zabaviť celé rodiny. K dispozícii je detský drevený kolotoč, deti si môžu vyskúšať lukostreľbu a streľbu z kuše, v stánku McDonalds sú pripravené rôzne súťaže a darčeky. Do podujatia sme zapojili aj mestskú políciu, ktorá pripravila hry a súťaže pre deti, návštevníci si môžu vyskúšať tzv. opilecké okuliare, ktoré simulujú stav po požití alkoholu. Na návštevníkov čakajú aj ukážky vojenskej a hasičskej techniky. Okrem toho počas dňa vystúpia hudobné skupiny," priblížil program Igor Pĺž, media manažér MHC Mountfield Martin.

 

Návštevníci si mohli pochutnať aj na kvalitnom guľáši a o občerstvenie sa postaral aj stánok s originálnym martinským pivom Martinský Richtár. Hokejoví fanúšikovia sa potešili autogramiáde a možnosti spoločne sa odfotiť so svojimi obľúbenými hokejistami. Celý turnaj mal aj charitatívny charakter. Vyzbieranými finančnými prostriedkami hokejový klub podporil občianske združenie MATKA A DIEŤA TURCA, ktorého cieľom je pomôcť Martinskej fakultnej nemocnici zriadiť dôstojné priestory slúžiace deťom a matkám hospitalizovaných detí.

Autor: RR © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama