Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Rozhodnite o tom, ktoré projekty budeme realizovať v našich obciach

Autor: Rozhodnite o tom, ktoré projekty budeme realizovať v našich obciach
Foto: Rozhodnite o tom, ktoré projekty budeme realizovať v našich obciach
Uverejnené: 01. december 2015

Miestna akčná skupina Turiec (MAS Turiec), ktorá združuje obce v našom regióne, mesto Martin, podnikateľov, občianske združenia, ako aj fyzické osoby z okresu Martin, chce posilniť spoluprácu regiónu vo všetkých oblastiach spoločenského života.

 

Združenie v súčasnosti pripravuje projekt, prostredníctvom ktorého sa chce uchádzať o finančné prostriedky z fondov EÚ v celkovej sume 4 mil. eur. Použije ich na financovanie menších projektov na celom území, kde pôsobí,“ vysvetľuje predseda združenia Mgr. Martin Kalnický. „Spoločne hľadáme oblasti - témy, ktoré si zaslúžia našu pozornosť a podporu. Chceme nájsť a podporiť projekty, ktoré prinesú skvalitnenie života obyvateľov nášho regiónu,“ dopĺňa manažérka združenia PaedDr. Mária Uličná. Projekty, ktoré sa aplikujú do praxe, tak posilnia sociálne služby, prispejú k vytvoreniu pracovných miest, zvýšia našu konkurencieschopnosť v oblasti cestovného ruchu, ale aj poľnohospodárstva, lesníctva, či výroby regionálnych potravín. To všetko s dôrazom na ochranu životného prostredia a zavádzanie inovácií, či moderných výrobných postupov.

 

Aj vy sa môžete zapojiť do tvorby projektu a pomôcť nám odpovedať na otázky, čo je pre náš región dôležité a naopak, čo sem nepatrí. Taktiež nám môžete zaslať váš nápad v podobe projektového zámeru, ktorý nám pomôže nájsť tie najdôležitejšie oblasti, ktoré budeme podporovať. Viac informácií môže nájsť na www.mas-turiec.sk.

 

 

Autor: MAS Turiec © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama