Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

MSM Martin: armádna výzbroj, výstroj a technika

Autor: MSM Martin: armádna výzbroj, výstroj a technika
Foto: MSM Martin: armádna výzbroj, výstroj a technika
Uverejnené: 28. február 2013

MSM MartinSpoločnosť MSM Martin s.r.o. nadviazala na tradíciu bývalých závodov ZŤS, ktorých experti a know-how dodnes predstavujú jej integrálnu súčasť. Významnou udalosťou sa stal aj dlhodobý prenájom priestorov vrátane technologického vybavenia a prevzatia zamestnancov Vojenského opravárenského podniku Nováky od začiatku roka 2013. V súčasnej dobe má spoločnosť MSM Martin okolo 170 zamestnancov a spolupracuje s mnohými významnými tuzemskými i zahraničnými spoločnosťami a štátnymi inštitúciami vrátane armád a ministerstiev obrany, ale aj so súkromnými osobami a zberateľmi. Súčasťou služieb je aj odborné poradenstvo pre klientov. 

Profesionálne poradenstvo a predaj

MSM Martin prevádzkuje veľkosklad na Kollárovej ulici v Martine a kamenné predajne v Ružomberku, Nitre a Sučanoch. Fanúšikovia a zberatelia si môžu bežne dostupný tovar objednať aj cez elektronický obchod. Počas roka prebiehajú na viacerých miestach Slovenska výpredajové akcie, kde nájdeme originálny tovar pochádzajúci z čias Česko-slovenskej ľudovej armády a rôzne iné zaujímavosti. Medzi žiadané pomôcky patria napríklad ďalekohľady, lopaty, siete, nože, sekery, obuv, odevy, laná či vlajky. V Sučanoch a Nitre nájdu zberatelia aj techniku z vybavenia armád bývalej Varšavskej zmluvy. Záujem je najmä o kolesové a pásové vozidlá, plavidlá, leteckú techniku aj delá.

Opravy vojenskej, civilnej techniky a munície

MSM Martin sa zaoberá predajom nových aj použitých náhradných dielov a výrobou nedostupných súčastí pre vojenské vybavenie: T-72, T-55, T-54, VT-55, BVP-1, RM-70, BTR-60 a iných. Spoločnosť ponúka aj servis motorov, predaj náhradných dielov na nákladné automobily TATRA či Praga a rôzny sortiment ako dielenské vybavenie, autolekárničky, prevádzkové kvapaliny, náradie, stroje a zariadenia. Dlhoročná opravárenská činnosť zaraďuje firmu na popredné miesto v odvetví opravy munície v rámci členských štátov NATO. Pre zberateľov sú k dispozícii rôzne makety zbraní ako raketomety, mínomety, ručné zbrane aj munícia. Záujemca ale musí byť držiteľom príslušného povolenia v súlade so zákonnými predpismi SR a medzinárodnými dohodami.

UAZ - MSM Martin

Podpora ukážok historických bojov

MSM Martin v tomto smere úzko spolupracuje s klubom KVH Slovensko, ktoré 3. februára predviedlo historickú ukážku bojov v Múzeu liptovskej dediny v Pribyline pri príležitosti 68. výročia oslobodenia miest a obcí liptovského regiónu. Výstroj a výzbroj, ktorá sa používa v týchto ukážkach je k dispozícii v predajniach a elektronickom obchode MSM.

KVH Carpatia - Pribylina 2013

Web: MSM Martin

Eshop: Obchod s armádnym tovarom


Reklama

príbuzné témy

Reklama