Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Projekt Ochotníci v Martine má za sebou prvé vystúpenie

Autor: Projekt Ochotníci v Martine má za sebou prvé vystúpenie
Foto: Projekt Ochotníci v Martine má za sebou prvé vystúpenie
Uverejnené: 27. november 2013

Projekt Ochotníci v Martine odštartoval 5. októbra 2016 prvým divadelným ochotníckym predstavením Láska za pár drobných, ktoré odohralo ochotnícke divadlo zo Žabokriek.

Michal Jančovič, autor projektu Ochotníci v Martine, sa usiluje o spestrenie kultúrneho života v meste Martin a zároveň dáva možnosť ochotníkom z celého Turca predviesť svoje umenie. Zaujímavosťou je, že práve hra Láska za pár drobných je vlastným dielom ochotníkov. Napísal ju a zrežíroval Martin Zachar, člen a režisér Žabokreckých ochotníkov. Vznik spolupráce organizátora projektu a kina Moskva dáva možnosť obyvateľom z nášho regiónu prísť a kultúrne sa vyžiť aj cez týždeň, keďže tieto predstavenia sa budú konať práve v stredu. Prvé divadelné predstavenie zožalo veľký úspech, diváci boli nadšení a ochotníkom sa rovnako páčilo vďačné a pozorné publikum.

 

 

V tomto čase sú už v príprave ďalšie predstavenia, ktoré sa opäť odohrajú v kine Moskva. O presnom dátume konania vás budeme ešte informovať. Ako tvrdí Michal Jančovič, autor projektu Ochotníci v Martine, "ochotnícke divadlo hrá bez očakávania zárobku, počtu divákov, či potlesku. Hrajú pre radosť, pre čistú lásku k hereckému umeniu."

 

YouTube video

 

Autor: Matej Bórik © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama