Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Horkýže slíže rozozvučia 17.2.2017 športovú halu v Martine

Autor: Horkýže slíže rozozvučia 17.2.2017 športovú halu v Martine
Foto: Horkýže slíže rozozvučia 17.2.2017 športovú halu v Martine
Uverejnené: 19. november 2015

Už tradičné podujatie Turiec Fest sa rozširuje a pripravuje pre svojich návštevníkov veľa noviniek medzi ktoré patrí aj zimný špeciál. Športovú halu v Martine rozozvučia 17.2.2017 kapely Horkýže slíže, Konflikt a Eufory.

Organizátori podujatia Turiec Fest, pripravujú novinku, ktorou určite potešia každého fanúšika punk- rockovej hudby. Príprava Turiec Festu 2017 je v plnom prúde a keďže sa organizátorom nepodarilo zohnať kapelu Horkýže slíže na letnú verziu festivalu, tak sa rozhodli potešiť všetkých fanúšikov zimným špeciálom.

 

„Komunikácia s kapelou Horkýže Slíže je veľmi dobrá, keďže chalani na športovú halu v Martine spomínajú s radosťou, tak ponuka znova zahrať v Martine ich potešila. Navyše v roku 2017 bude kapela oslavovať 25 rokov a jednou zastávkou na oslavu bude aj Martin“ dodal organizátor podujatia Róbert Matuška. Ďalšou kapelou, ktorá vystúpi na tomto podujatí je punk- rocková legenda Konflikt, ktorá pripravuje v roku 2017 nový album a s tým aj spojené turné. Návštevníci sa môžu tešiť na kvalitnú šou aj vďaka kapele Eufory, ktorá je mladá ale veľmi obľúbená kapela z Martina. Ich melodický Power metal rozozvučí športovú halu už o 18:30.

 

Predaj lístkov na toto podujatie bol spustený prostredníctvom Ticketportal.sk alebo cez oficiálnu stránku organizátora. Lístok na toto podujatie stojí od 1.1.2017 10€.  Keďže ide o akciu, ktorá v športovej hale nebola aspoň 5 rokov, tak neváhajte s kúpou, keďže už vyše 40% lístkov je vypredaných. Viac informácii o tomto podujatí sa dozviete na FB udalosti Turiec Fest – zimný špeciál alebo na www.turiecfest.sk.


Reklama

príbuzné témy

Reklama