Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

ELITE MODEL LOOK Casting v Tulipe

Autor: ELITE MODEL LOOK Casting v Tulipe
Foto: ELITE MODEL LOOK Casting v Tulipe
Uverejnené: 21. máj 2015

Agentúra Elite vyhlasuje castingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2017. Castingy sa uskutočnia v dňoch od 21. apríla do 30. apríla v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky.

Do súťaže sa môžu prihlásiť ženy vo veku 13 až 21 rokov s výškou nad 170 cm a muži vo veku 15 až 23 rokov s výškou nad 183 cm. Ambasádorkou súťaže sa aj pre tento ročník stala topmodelka Michaela Kocianová, ktorá sa bude spolu s porotou podieľať na výbere semifinalistov a zároveň bude sprevádzať všetkými castingami.

 

Riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre SR a ČR Sáša Jány k projektu povedal: "Veľmi sa teším z kontinuálnych úspechov slovenskej a českej krásy na poli profesionálneho modelingu a skvelé výsledky finalistov vo svete potvrzdzujú výbornú prácu celého tímu Elite Model Look, ktorý projekt v Čechách a na Slovensku realizuje“.

 

Každý účastník castingu absolvuje základný pohovor so zástupcami agentúry Elite a získa darčeky od partnerov projektu a časopis EVA. V rámci castingov budú prebiehať žrebovania o výrobky vlasovej kozmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look, dekoratívnej kozmetiky Artdeco a modernej bieliacej zubnej kozmetiky Blanx. Odborníci poradia, ako sa starať o vlasy a zástupcovia spoločnosti Rowenta na vybraných castingoch predvedú, ako si ľahko a rýchlo upraviť vlasy na každú príležitosť. O poradenstvo a zvýraznenie prirodzenej krásy sa na castingoch postarajú vizážistky značky Artdeco.

 

Vo väčšine miest predvedú modelky agentúry Elite Bratislava nové trendy v oblasti účesov a farieb pre rok 2017 - Schwarzkopf Looks. Nové trendy zvečnil slávny spevák a fotograf Bryan Adams. Všetci záujemcovia, ktorí si chcú nechať poradiť so starostlivosťou o vlasy môžu absolvovať analýzu vlasov od značky Schwarzkopf. Do 14 dní po skončení všetkých castingov sa zúčastnení dozvedia o postupe do semifinále, ktoré sa bude konať v júni v Bratislave. Vybrané dievčatá a mladí muži sa v auguste zúčastnia finále, ktoré sa uskutoční v Španielskej sále Pražského hradu. Víťazka a víťaz národného finále odcestujú na 34. ročník svetového finále Elite Model Look.

 

Ďalší ročník castingov do súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pre Slovenskú republiku prebehne v apríli 2017 v týchto obchodných centrách:

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama