Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Na festivale Amfiko Street Soul vystúpi známy český raper Vladimír 518

Autor: Na festivale Amfiko Street Soul vystúpi známy český raper Vladimír 518
Foto: Na festivale Amfiko Street Soul vystúpi známy český raper Vladimír 518
Uverejnené: 15. august 2015

Už túto sobotu vystúpi v martinskom amfiteátri známy český raper Vladimír 518, ktorý patrí medzi najvýznamnejších a najdlhšie pôsobiacich raperov na českej hip-hopovej scéne. Je člen skupiny PSH a zároveň patrí medzi významné osobnosti graffiti scény.

So skupinou PSH vydal tri albumy, ako sólový interpret ďalšie dva, a za obidva dostal cenu Anděl v kategórii Hip Hop. Vo svojej hudobnej kariére spolupracoval s množstvom známych interpretov ako Monkey Business, Michael Kocáb, Rytmus, Jiří Korn, Tereza Černochová, J.A.R. a Tata bojs. V Martine vystúpi v sobotu večer na hlavnom pódiu na jedenástom ročníku multi žánrového festivalu Amfiko Street Soul.

 

Zo zahraničných interpretov okrem Vladimíra 518 vystúpia aj nemecké elektronické duo Machine Code a najlepšia maďarská reggae skupina Riddim Colony. Slovenskými ťahákmi budú skupiny Chiki Liki Tu-a a Modré hory. Hudobný program festivalu sa odohrá už tradične na dvoch pódiách. Festival však ponúka návštevníkom okrem hudby aj ďalšie formy umenia. V prvom rade je to výtvarné umenie, konkrétne graffiti a street art jam, na ktorom viac ako 30 umelcov už jedenásť rokov vždy nanovo maľuje bočné steny Amfika.

 

 

Zaujímavým ožvivením popoludnia však býva aj akcia Live Painting, na ktorej street artový výtvarníci musia v určitom časovom intervale namaľovať obraz na plátno. Tanečné umenie na festivale prezentuje jam a workshop pod vedením tanečnej skupiny Shakers. Svoje umenie budú predvádzať aj bikeri na Freestyle BMX počas celej soboty v areály amfiteátra. Počas dňa je vstupné na akciu zadarmo, večer sa na hudobný program platí vstupné.


Reklama

príbuzné témy

Reklama