Nočný hudobný život Drozďa & Demexa v novinke „All Night“

Autor: Nočný hudobný život Drozďa & Demexa v novinke „All Night“
Foto: Nočný hudobný život Drozďa & Demexa v novinke „All Night“
Uverejnené: 21. január 2013

Leto v plnom prúde, slnko poriadne hreje a mnohí v týchto časoch oddychujú niekde pri vode. K letu neodmysliteľne patria aj horúce noci a zábavám pod holým nebom. Takúto celkovú letnú atmosféru dokáže umocniť nová tanečná skladba „All Night“ z produkcie martinských DJ-ov Drozďa & Demexa.

Unikátny hudobný štýl producentov Drozďa & Demexa sa neustále rozrastá, čoho dôkazom je ich nový hudobný prírastok. Ešte len pred nedávnom martinskí DJ-ovia vyslali do sveta singel „Invisible“ a už ho nasleduje ďalšia tanečná bomba „All Night“. Singel na rozdiel od svojho predchodcu v sebe prechováva viac tanečnejšieho ducha.

 

Ako každý deň môže priniesť nové možnosti na nový život, tak i noc, ktorá má svoju čarovnú moc, dokáže poskytnúť človeku neprebádané zážitky. Počas dňa sa všetci usilujeme o rôzne nápravy i možnosti posunutia v životoch. Avšak, málokto sa zamýšľa, že občas i prebdená noc nám dokáže ukázať nové uhly pohľadov na životné udalosti. „Klip vznikol na základe toho, že nie sme len producenti, ale aj DJ-ovia a tak sme sa rozhodli, že urobíme party klip z našich akcií. Vo videoklipe sa odohráva náš život, čo robíme aj počas bežných dní. Naplno sa venujeme hudbe, dosť cestujeme po Slovensku a hráme po rôznych akciách,“ prezradili okolnosti ohľadom vizuálnej stránky k singlu martinskí hudobní producenti Drozďo & Demex. Zábery použité v klipe pochádzajú z mnohých miest ako Bojnice či priamo pred budovou Slovenského národného múzea v Martine. Okrem iného audiovizuálne dielo doplnili kreatívne tanečné choreografie skupín Fellaz Crew a Martico New Age.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama