Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Zdravé a chutné raňajky u Dorotky

Autor: Zdravé a chutné raňajky u Dorotky
Foto: Zdravé a chutné raňajky u Dorotky
Uverejnené: 01. február 2016

Potraviny u Dorotky idú neustále v ústrety svojim zákazníkom a v duchu hesla „všetko, čo chutí“ pripravili niekoľko nielen raňajkových noviniek.

Vzhľadom na polohu predajne je sortiment upravený tak, aby spĺňal požiadavky všetkých okoloidúcich, či idú ráno do školy alebo do práce a chcú si kúpiť niečo na raňajky, na desiatu alebo počas obedovej prestávky. Zastaviť sa môžete aj na dobrú kávu s malou maškrtou.

 

Ak ste si nestihli pripraviť raňajky, nájdete ich u Dorotky

 

Základom chutných raňajok je chrumkavé a čerstvé pečivo. U Dorotky nájdete domáce pečivo z pekárne Koliba 77 vo Vrútkach a pekárenské výrobky z ďalších troch lokálnych pekární. Veľkému úspechu sa v predajni teší vynikajúci cesnakový uzol, slaná tyčinka a šunkovo syrový uzol. Nezabudli ani na celiatikov, pre ktorých majú vždy v pondelok a v stredu čerstvé bezlepkové pečivo a v utorok poobede aj briošky, či bezlepkové záviny. 

 

 

K širokej ponuke slaných pečív sa výborne hodia raňajkové klasiky ako treska, ruské vajce, či nátierky. Pre tých, ktorí by si dali niečo už hotové, ponúkajú rôzne bagety, sendviče, chlebík s vajcom, pletenku so šunkou, či panini. Pre maškrtníkov, ktorí majú chuť na sladké ponúkajú domáce buchty, tvarohové koláče, makové záviny, čokoládové šatky, donuty a mnoho iného. Výborne sa tieto veci kombinujú s jogurtovými nápojmi, ktoré majú v ponuke s rôznymi príchuťami.

 

 

Pre tých, ktorí sa potrebujú ráno trochu naštartovať, prípadne vzpružiť aj počas dňa, ponúkajú kávu so sebou od ristretta až po cafe latte, rôzne čaje a horúcu čokoládu. K tomu chrumkavý maslový croissant a deň môže začať. Napríklad rôzne musli pre jednu osobu s bielym jogurtom, alebo mix it na viac porcií, či fantastické smoothie a proteínové kaše od spoločnosti Fit Day. Máte chuť na čerstvý šalát, či už ako raňajky, alebo ľahký obed?

 

Už ste vyhladli? Tak navštívte potraviny U Dorotky, na ulici A. Kmeťa 17 v centre Martina (smerom od Slovanu k autobusovej stanici). Čaká na vás milý, príjemný personál.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama