Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Skrášlenie obecného dvora závisí aj od vášho hlasu

Autor: Skrášlenie obecného dvora závisí aj od vášho hlasu
Foto: Skrášlenie obecného dvora závisí aj od vášho hlasu
Uverejnené: 27. august 2015

V Kláštore pod Znievom chcú mať nielen krajší obecný úrad, ale aj jeho dvor. Obec sa preto zapojila do ďalšieho projektu, s ktorým môžete pomôcť aj vy, a to bezplatne. Stačí len zahlasovať do 31. marca 2018.

Raiffeisen banka vyhlásila v rámci programu Gesto pre mesto výzvu, v ktorej možno získať finančnú podporu vo výške 1000 eur na projekt zameraný na prírodu a sociálne prostredie. S projektom „Záhrada pod orechom“ sa zapojil aj Kláštor pod Znievom. Vedenie obce totiž chce zveľadiť prostredie obecného úradu a ponúknuť občanom krajší priestor na mnohé aktivity.

 

Pomôžte a podporte projekt svojím hlasom aj vy

 

Zahlasovať sa dá na stránke https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/martin, kde stačí pri projekte „Záhrada pod orechom“ kliknúť na žltú ikonu „hlasovať za projekt“ a vyplniť základné údaje. Následne vám príde bezplatná SMS s kódom, ktorý treba zadať, aby bol hlas platný. Svojím hlasom podporíte myšlienku obce zriadiť komunitnú záhradu, kde sa budú môcť stretávať domáci občania, ale aj návštevníci obce.

 

Myšlienkou projektu je, aby sa ľudia viac socializovali, schádzali sa na príjemnom mieste, kde sa porozprávajú, zabavia. Dvor obecného úradu je totiž ideálnym miestom na organizovanie rôznych akcií (obecných aj súkromných). Priestory disponujú aj dobrým zázemím – kuchynkou, sociálnymi zariadeniami a pokojným prostredím. Tie plánuje obec zveľadiť, zvýšiť počet zelene a upraviť ho, aby sa tu ľudia cítili príjemne. A okrem iného, zlepší to aj celkový vizuálny zážitok návštevníkov úradu. Obec Kláštor pod Znievom ďakuje za každý hlas!


Reklama

príbuzné témy

Reklama