Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

OC Tulip v Martine sa rozširuje o Reserved a multikino CINEMAX

Autor: OC Tulip v Martine sa rozširuje o Reserved a multikino CINEMAX
Foto: OC Tulip v Martine sa rozširuje o Reserved a multikino CINEMAX
Uverejnené: 22. august 2017

Už dnes 27. marca 2018 otvorí svoju bránu najnovší koncept predajne Reserved na ploche väčšej ako 1600 m2, s ponukou najhorúcejších noviniek módneho oblečenia a doplnkov. Očakávaným ťahákom sú aj štyri plne digitalizované kinosály CINEMAXu, ktoré majú svoju premiéru od 15:20 hod.

Kino CINEMAX nájdete na prvom poschodí rozšírenej časti obchodného centra. Zaujímavá ponuka filmov, ako aj maximálny komfort osloví aj toho najnáročnejšieho fanúšika kino zábavy.

 

 

Profesionálne služby, maximálne pohodlie, najmodernejšia premietacia a zvuková technika sú zárukou dokonalého filmového zážitku. Program na najbližšie dni nájdete tu: http://cine-max.sk/?city=mt. Čaká vás aj najnovší koncept predajne Reserved. Ak hľadáte nové jarné trendy a kolekcie, Tulip je to pravé miesto.

 

 

Ak ste milovníkom dobrej a kvalitnej kávy, navštívte Euphoria cafe na prvom poschodí rozšírenej časti centra. V príjemnom prostredí novej kaviarne nájdete však oveľa viac. Po veľkonočných sviatkoch sa môžete tešiť aj na ďalšie zaujímavé fashion prevádzky, služby operátora Orange, ako aj nové stravovacie jednotky.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama