Už ste sa zviezli novou MHD do OC Tulip?

Autor: Už ste sa zviezli novou MHD do OC Tulip?
Foto: Už ste sa zviezli novou MHD do OC Tulip?
Uverejnené: 22. august 2017

Martinčania dlhodobo čakali na zavedenie pravidelného autobusového spoja do OC Tulip. Po niekoľkých rokoch sa to konečne podarilo a „strely“ tak nahradili autobusy MHD s číslom 18.

Pravidelná linka MHD č. 18 premáva niekoľko krát za deň po celý rok okrem Vianoc 24. a 25. decembra. Autobus vás do Tulipu privezie niekoľkokrát za deň, a to od obeda až do polnoci. Novým spojom sa Martinčania aj Vrútočania zvezú takmer zo všetkých mestských častí. Práve posledný spoj návštevníkom kina CineMax značne uľahčí situáciu s odvozom domov. Po každom poslednom premietaní bude na vás čakať, aby ste sa mohli dostať na Ľadoveň či do Vrútok.

 

Linka prechádza konečnými zastávkami Ľadoveň a Vrútky

 

Smer Ľadoveň

ĽADOVEŇ - CENTRUM - PODHÁJ - TULIP - túto trasu môžete absolvovať na jeden cestovný lístok podľa tarify MHD Žilina. Príklad: Ak nastúpite v Tulipe a potrebujete sa dostať k Hotelu Turiec, autobus konečnou zastávkou Ľadoveň prechádza.

 

Smer Vrútky

VRÚTKY - ZÁTURČIE - ĽADOVEŇ - túto trasu môžete absolvovať na jeden cestovný lístok podľa tarify MHD Žilina. Príklad: Ak nastúpite v Tulipe a potrebujete sa dostať do Záturčia, autobus konečnou zastávkou Vrútky prechádza.

 

Cestovný lístok si cestujúci zakúpia tak ako zvyčajne

 

Do autobusu č. 18 nastúpite zo zástavky z bočnej strany Tulipu. Kompletnú mapku s trasou tohto spoja nájdete aj nižšie v tomto článku. Cestovný poriadok je zverejnený prostredníctvom vývesiek na autobusových zástavkách, nájdete ho aj na stránke www.mhdmartin.sk alebo si ho môžete stiahnuť aj priamo na tomto odkaze: http://bit.ly/2GjRXcl.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama