Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Tanečníci z Deepu majú za sebou prvú majstrovskú súťaž

Autor: Tanečníci z Deepu majú za sebou prvú majstrovskú súťaž
Foto: Tanečníci z Deepu majú za sebou prvú majstrovskú súťaž
Uverejnené: 27. jún 2014

Predposledný májový víkend sa v Košiciach uskutočnili majstrovstvá Slovenska v tanečnom štýle hip hop nesúce názov The next step. Tanečníci z Deepu fungujúci v rámci tanečného odboru Súkromnej základnej umeleckej školy Maše Haľamovej si vybojovali tituly štvornásobného vicemajstra Slovenska.

Podujatie The next step bolo prvou - či už slovenskou alebo zahraničnou - majstrovskou súťažou v kalendári podujatí Tanečného klubu Deep v tejto sezóne. Vyše 80-členná výprava tanečníkov vekovej kategórie od detí po dospelých vybojovala okrem mnohých finálových umiestnení aj titul štvornásobného vicemajstra Slovenska v tanečnom štýle hip hop. V detskej vekovej kategórii sa v sólových tancoch výkonnostnej triedy A najviac darilo Michaele Lvončíkovej, ktorá získala 10. miesto.

 

O päť priečok nižšie sa umiestnila Viktória Jakubcová a na 16. mieste skončila Ema Šimková. Stupienok víťazov tesne minul duo v zložení Michala Lvončíková a Stella Lechanová, ktoré si vytancovalo finálové 4. miesto. V rovnakej disciplíne štartovali aj tanečníčky Ema Šimková a Viktória Jakubcová (7. miesto) a Adela Čatlošová spolu so Zuzanou Nepelovou (8. miesto). Strieborné medaily a titul vicemajstra Slovenska vybojovala pre Deep hip hop skupina Komandíčko a taktiež formácia Turisti. Medzi juniorkami sa v sólovkách najviac darilo Eme Kalnickej, ktorá vybojovala 9. miesto.

 

 

Zisk medailového umiestnenia tesne minul juniorskú hip hop skupinu Rockstar Stíz, ktorá sa umiestnila na 4. mieste. Vo vekovej kategórii dospelákov sa do finále prebojovala skupina A já taká dzivočka, ktorú ohodnotila porota na 6. miesto. Ďalšie tituly vicemajstrov vybojovali do klubovej zbierky tanečníci vekovej kategórie Adult 2 (nad 31 rokov). Skupina See you later z tejto vekovej kategórii získala druhé miesto a medaily s odleskom striebra si zo šampionátu odniesla aj formácia Back in the time.

 

 

Zo súťaže som mal zmiešané pocity. S výkonmi mojich zverencov som spokojný, na čom majú zásluhu choreografky a trénerky Diana a Klaudia Obertové, Sabina Sahajdová, Adela Petrovičová, Ivana Majerčíková a Zuzana Pecková. Dobrý dojem nielen nám, ale aj príslušníkom iných klubov mierne pokazilo hodnotenie poroty,“ hodnotí súťaž vedúci klubu Miroslav Frolo. Najbližšie čakajú tanečníkov z Deepu ďalšie majstrovstvá Slovenska, tentokrát v tanečných štýloch disco a street dance show, ktoré sa budú konať v Bratislave posledný májový víkend.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama