Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Matej MANDÍK z JUDO TEAM Slovakia & SPARTAN RACE Team zdolal HURRICANE HEAT

Autor: Matej MANDÍK z JUDO TEAM Slovakia & SPARTAN RACE Team zdolal HURRICANE HEAT
Foto: Matej MANDÍK z JUDO TEAM Slovakia & SPARTAN RACE Team zdolal HURRICANE HEAT
Uverejnené: 28. jún 2018

V nedeľu 24. júna 2018 sa člen JUDO TEAMU Slovakia & SPARTAN RACE, Matej MANDÍK, zúčastnil v Českej republike v Ski areál Kouty, jedného z najnáročnejších pretekov SPARTAN RACE a to HURRICANE HEAT (HH).

Ide o tímovú udalosť, kde sa rýchlo naučíte hodnotu a skutočný význam toho, keď sa spoliehate na tímovú prácu. Základom pretekov HH je kód s názvom “Bojovnícky etos”, ktorý sa skladá z 23 slov opisujúcich štyri hlavné princípy, ktoré majú svoj význam už stovky rokov.

 

 

Pri pretekoch HH sa naučíte, ako netradične vyriešiť problém, nájsť výdrž pod nátlakom a zažiť silu efektívneho spolupôsobenia. Neexistujú žiadne časové obmedzenia ani štartovné čísla. Nejde o súťaž pre individuálov. Každé preteky HH sú jedinečné a priamo závisia od individuality miesta, kde sa konajú.

 

 

Maťko MANDÍK ako úspešný pretekár, ktorý došiel do cieľa, získal identifikačný štítok (psiu známku), tričko, vstup do uzatvorenej skupiny a šancu, ktorá prichádza len raz za život. Maťkovi celý TEAM gratuluje. Teraz už JUDO TEAM Slovakia & SPARTAN RACE čaká 14.7.2018 SPARTAN BEAST na Kubínskej Holi, čím Team zavŕši TRIFECTU a 1.9.2018 vrchol SPARTAN sezóny, ktorým bude ULTRA - 60 km a min. 60 prekážok  doma vo Valčianskej Doline.


Reklama

príbuzné témy

Reklama