Turnaj v malom futbale v Príbovciach

Autor: Turnaj v malom futbale v Príbovciach
Foto: Turnaj v malom futbale v Príbovciach

Letné mesiace sú pre mnohých synonymom oddychu, voľna a relaxu. K letu patrí aj organizovanie množstva rôznych športových podujatí, ku ktorým patria aj tzv. „pľacové" turnaje.

Obec Príbovce aj tento rok organizovala takýto turnaj v malom futbale, v ktorom sa stretli milovníci futbalu rôznych vekových kategórií z obce Príbovce a okolia.

 

Turnaja sa zúčastnili hráči vo veku nad 35 rokov, s trvalým pobytom v obci súťažného družstva,  alebo rodáci z týchto obcí, pričom jeden hráč mohol mať vek pod 35 rokov. Do turnaja sa prihlásilo 6 mužstiev, pričom konečné poradie turnaja bolo nasledovné:

 

1.miesto - ZŤS

2.miesto - Martin – Priekopa,

3.miesto - Košťany nad Turcom,

Benice,

Príbovce,

Rakovo.

 

 

Turnaj sa organizoval dňa 30.6.2018 na futbalovom ihrisku Telovýchovnej jednoty Dynama Príbovce v Beniciach. O kultúrny program sa tanečným vystúpením postarali „seniori“ z družobnej obce Hodslavice, okr. Nový  Jičín na Morave.  Obec Hodslavice, rodná obec českého historika, politika a kultúrneho činiteľa Františka Palackého (*14.6.1798, Hodslavice – † 26.5.1876, Praha), je družobná obec s obcou Príbovce od roku 1958. O občerstvenie, dobrý guľáš a posedenie, bolo postarané.

 

Poďakovanie za pomoc a ochotu pri organizovaní turnaja patrí sponzorom a všetkým, ktorí sa akoukoľvek formou zaslúžili o podarený priebeh už druhého ročníka  futbalového turnaja v malom futbale v Príbovciach.

 

[widgetkit id="145" name="3650"]


Reklama

príbuzné témy

Reklama