Deep - trojnásobný víťaz Svetového pohára

Autor: Deep - trojnásobný víťaz Svetového pohára
Foto: Deep - trojnásobný víťaz Svetového pohára
Uverejnené: 01. október 2018

V predposledný septembrový týždeň sa v Ústí nad Labem uskutočnili majstrovstvá sveta v tanečnom štýle street dance show. Paralelne sa popri ňom konal aj Svetový pohár v tanečnom štýle disco dance. Na tomto podujatí – samozrejme – ani tentoraz nechýbal Tanečný klub Deep. Tanečníci zúročili vynaložené tréningové úsilie, ktorého výsledkom bol zisk troch zlatých a štyroch bronzových medailí.

Miestenku na majstrovstvá sveta v štýle street dance show si z Deepu vybojovala juniorská street dance show formácia Carousel of time, ktorá sa tento rok stala vicemajstrom Slovenska vo svojej disciplíne. Na majstrovstvách sveta sa prebojovala do semifinále a skončila na  9. mieste. V Ústi nad Labem štartovali aj tanečníčky vekovej kategórie mini a ich disciplíny boli zaradené do Dance Star Championships. V tejto kategórii súťažili Diana Repáňová spolu s Alžbetou Mihálikovou, ktoré si vytancovali bronzové medaily a rovnaké umiestnenie vybojovala aj skupina Sunshines.

 

 

Veková kategória detí (nad 7 rokov) už bola nabitá veľkou konkurenciou. V nej štartovali aj úradujúci majstri Slovenska v disciplíne disco dvojíc Matúš Tropp a Alžbeta Hlavňová, ktorí sa stali víťazmi Svetového pohára a domov si odniesli zlaté medaily. O ďalšie medailové umiestnenia sa postarala detská skupina Get cha´head in the game (1. miesto) a skupina Divas (3. miesto). V disciplíne disco sóloviek sa stal víťazom Matúš Tropp, ktorý skompletizoval svoju zbierku troch zlatých medailí, a na bronzovej priečke sa umiestnil Filip Agricola.

 

Okrem zisku troch zlatých a štyroch bronzových umiestnení sa Deepu podarilo vo veľkej konkurencii vybojovať veľa finálových umiestnení. V novembri cestujú tanečníci z Deepu do švédskeho Örebra, ktoré bude dejiskom majstrovstiev sveta v tanečnom štýle disco dance.

 

[widgetkit id="181" name="3752"]


Reklama

príbuzné témy

Reklama