Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Rekonštrukcia turčianskeho tankodromu sa blíži do finále

Autor: Rekonštrukcia turčianskeho tankodromu sa blíži do finále
Foto: Rekonštrukcia turčianskeho tankodromu sa blíži do finále
Uverejnené: 08. november 2018

Dňa 05.11.2018 sa prednosta OÚ Martin Marcel Maťovčík zúčastnil pravidelného kontrolného dňa a preveril priebeh prác na ceste I/65, kde v spolupráci so zástupcom zhotoviteľa. Na celom úseku cesty I/65 je už len jeden trvalejšie umiestnený semafor pri obci Karlová, ktorý by mal byť v danom úseku do konca novembra, kedy majú byť ukončené finálne práce na vozovke a mostnom objekte.

Jeden dočasne umiestnený semafor je aj v úseku od bývalého objektu Rybárska bašta, a to z dôvodu, že v danej časti cesty prebieha kladenie druhej vrstvy asfaltového povrchu. Následne bude cez víkend 10-11.11.2018 počas uzávierky cesty I/65 vykonaná pokládka finálnej vrstvy asfaltu v celom úseku až po odbočku na obec Rakovo.

 

 

Priebežne prebiehajú práce na stavbe nového mostného objektu v blízkosti križovatky na Príbovce, tento by mal byť uvedený do plnej prevádzky v posledný novembrový týždeň. Úsek od obce Diviaky po obec Karlovú je pokrytý finálnou vrstvou a postupne sa v tejto časti vykonávajú práce na vodorovnom dopravnom značení, zvodidlách a iných technických úpravách. Ukončené sú práce na protihlukových stenách pri Mošovciach, v ostatných častiach sa ešte postupne vykonáva vkladanie vnútorných výplní do stien.

 

Celkovo je položená finálna vrstva asfaltu na 13 km úseku cesty I/65,  po víkende 10-11.11.2018 to bude 14 km z celkových 15 km úseku cesty. Predpoklad ukončenia celého úseku je za optimálnych poveternostných podmienok v poslednom novembrovom týždni, kedy by mal byť ukončený aj posledný cca 150m úsek od nového cestného objektu pri Príbovciach po novovybudovanú križovatku na obec Príbovce. 


Reklama

príbuzné témy

Reklama