Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Aj v Martine sa bude POMÁHAŤ HOKEJOM!

Autor: Aj v Martine sa bude POMÁHAŤ HOKEJOM!
Foto: Aj v Martine sa bude POMÁHAŤ HOKEJOM!

Martin (18.07.2019) - Mesto Martin v spolupráci s občianskymi združeniami NOBIS PROSPERE a NIE JE NÁM TO ĽAHOSTAJNÉ organizuje charitatívne podujatie POMÁHAME HOKEJOM, ktoré sa uskutoční v sobotu 14. 9. 2019 od 15:00h na zimnom štadióne v Martine. Výťažok bude venovaný nadácii mesta Martin Nová šanca.

Hokejová šou, české a slovenské hokejové legendy, komické scénky, známi herci, osobnosti, kaskadéri, krasokorčuliarky či súťaže pre divákov – tak práve na to sa môžete tešiť už druhú septembrovú sobotu v Martine. Do mesta príde tím HC Olymp plný českých hviezd vrátane Martina Dejdara.

 

„Celok HC Olymp vznikol vďaka televíznemu seriálu Posledná sezóna, ktorý zobrazoval život profesionálneho hokejistu na sklonku kariéry. Martin Dejdar, jeden z hlavných účinkujúcich, sa rozhodol vytvoriť akési reálne pokračovanie seriálu a prišiel s myšlienkou športového tímu, ktorý by tvorili známe osobnosti.“, povedal Patrik Martaus z NOBIS PROSPERE, občianskeho združenia, ktoré podujatie organizuje. Najbližšou zastávkou tohto športového tímu bude mesto Martin, ktoré taktiež vytvorí vlastný tím a bude bojovať o víťazstvo.

 

Hokej k Martinu patrí rovnako ako ochota ľudí pomôcť jeden druhému a podporiť sa navzájom v ťažkých časoch. Práve z tohto dôvodu som rád, že u nás môžeme privítať všetkých, ktorí už dlhé roky pomáhajú ostatným prostredníctvom charitatívnych podujatí. Verím, že 9 eurové vstupné, ktoré poputuje do mestskej Nadácie Nová šanca zlepší život tým, ktorí si to najviac zaslúžia,“ zhodnotil primátor mesta Martin Ján Danko. Vstupenky na tento výnimočný zápas si zakúpite na: https://www.ticketportal.sk/event/POMAHAJME_HOKEJOM


Reklama

príbuzné témy

Reklama