Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Naučte sa žonglovať alebo poznajte tajomstvá zákulisia koncertov vďaka workshopom v Barmuseu

Autor: Naučte sa žonglovať alebo poznajte tajomstvá zákulisia koncertov vďaka workshopom v Barmuseu
Foto: Naučte sa žonglovať alebo poznajte tajomstvá zákulisia koncertov vďaka workshopom v Barmuseu
Uverejnené: 15. október 2019

Objektová manipulácia a práca s predmetom či novinky zo sveta koncertného dizajnu a inteligentných svetiel. Kultúrne centrum Barmuseum na Malej hore v Martine opäť prináša sériu workshopov, na aké inde tak ľahko nenarazíte.

Už v sobotu 26. októbra 2019 sa budete môcť naučiť základné techniky žonglovania, osvojenia manipulačných princípov a prácu s predmetom ako takým. Tým je myslený akýkoľvek objekt, rekvizita, alebo časť kostýmu. Veci okolo nás majú priam neuveriteľné možnosti využitia. Objavte kreatívne spôsoby a oslňte tak priateľov či blízkych.

 

Učiť sa môžete od skúseného lektora, ktorým je Václav Jelínek - absolvent DAMU v odbore herectvo alternatívneho a bábkového divadla. Momentálne je hercom na voľnej nohe, lektorom, žonglérom, muzikantom a performerom všetkého druhu. Nezameniteľná polovica žonglérsko – divadelného dua Bratři v triku. Pôsobil tiež ako pedagóg žonglovania na katedre pantomímy HAMU a ako občasná lektorská výpomoc v centre pre nový cirkus CIRQUEON.

 

 

V pondelok 28. októbra sa zas môžete naučiť ďalšie novinky zo sveta koncertného dizajnu a inteligentných svetiel

 

Workshopom vás opäť prevedie Karel Šimek. Hlavnou témou najnovšieho workshopu je „Busking“, čo je princíp live svietenia, kedy nie je vopred daný žiadny koncept a všetko čo sa robí je “naživo z ruky a citu”. Chýbať však nebudú ani všeobecné informácie k svieteniu či nastavenia pultu na pre tento typ „živého“ svietenia.

 

Oba workshopy sú súčasťou vzdelávacieho projektu Okno cez umenie a sú realizované s finančnou podporou Fondu na podporu kultúry národnostných menšín. Vstup je voľný. Viac informácií nájdete aj na stránke www.barmuseum.eu.


Reklama

príbuzné témy

Reklama