Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

V Príbovciach seniori zorganizovali výstavu

Autor: V Príbovciach seniori zorganizovali výstavu
Foto: V Príbovciach seniori zorganizovali výstavu
Uverejnené: 29. október 2019

V rámci „Mesiaca úcty k starším“, zorganizovali členovia Základnej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska v Príbovciach výstavu s názvom „STÁLE SME“, ktorá sa konala 17. októbra 2019 v obecnom dome. Ak je niekto kreatívny, šikovný a má talent, nič na tom nezmení ani vek.

Výstava bola zameraná na ich vlastnú tvorbu, ručné práce, ako háčkovanie, paličkovanie, či vyšívanie. Pochválili sa aj gazdinky voňavými perníčkami a miestni pestovatelia úrodou z vlastných záhradiek. Nechýbalo ani tradičné posedenie pre svojich členov, na ktorom sa ich zišlo až päťdesiatštyri,  čo je dôkazom, že život seniorov v Príbovciach je stále aktívny. Kvalitu života v tomto období výrazne ovplyvňujú aj kontakty s ľuďmi a sociálne prostredie. Veď predsa staroba nie je choroba!

 

[widgetkit id="273" name="4207"]

 

Atmosféra bola vynikajúca, taká, aká má byť na stretnutiach priateľov. Predsedníctvo gratulovalo jubilantom k ich životným jubileám a odovzdalo diplomy  z Okresných športových hier seniorov, ktoré im udelila Okresná rada JDS Martin.  Len pre zaujímavosť, Marta Brzaková získala diplom za 2.miesto v behu na 50 a 100 metrov, Mária Zuzkinová za 1.miesto v hode granátom na cieľ a Janka Mendelová za 1.miesto v streľbe zo vzduchovky.   

 

 „Smiech je korenie života. Život je pohyb. Pohyb je život!“

 

Pozvanie na výstavu a posedenie prijala aj starostka obce, Erika Vrabcová. Pani starostka vo svojom príhovore všetkým poďakovala za prácu, ktorú robia  pre našu obec, ako aj pre svoje rodiny a zaželala každému ešte veľa zdravia.


Reklama

príbuzné témy

Reklama