Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Pozvánka: Exkluzívna módna show v Tulipe

Autor: Pozvánka: Exkluzívna módna show v Tulipe
Foto: Pozvánka: Exkluzívna módna show v Tulipe
Uverejnené: 27. apríl 2013

4. mája od 14:30 v TULIP Center Martin budete mať jedinečnú možnosť uvidieť exkluzívnu módnu show. Príďte si pozrieť prepracované strihy, originálne dizajny, provokatívne modely, žiarivé farby a krásne vzory. FASION DAY v TULIP Center Martin.

Návštevníci obchodného centra zažijú extravagantnú módnu prehliadku mladých návrhárov z Ateliéru odevného dizajnu Spojenej školy v Žiline - Bytčici a súčasne sa môžete zapojiť do castingu medzinárodnej castingovej agentúry UNIQUE ONE alebo sa nechať nalíčiť profesionálnymi stylistkami.

Pozvanie už prijali:

Martinská funky formácia HOMO SAPIENS plná nielen skvelých muzikantov ale aj poriadne bláznivých ľudí, ktorí sa zaručene postarajú o skvelý začiatok našej fashion párty. Skladateľ, muzikant, spevák, moderátor, komik v jednej osobe - MARIÁN ČEKOVSKÝ so svojou kapelou a počas dňa nás bude sprevádzať jeden z najznámejších a najúspešnejších slovenských moderátorov, divadelný a televízny herec - MICHAL HUDÁK. Čaká na Vás množstvo súťaží o atraktívne ceny. Vyhrajte poukaz na dovolenku s CK Hechter, 3 x auto na víkend s plnou nádržou, oblečenie, darčekové poukážky a množstvo ďalších skutočne skvelých hodnotných cien.

V TULIP Center Martin, 4. mája o 14,30 hod

Autor: Tulip Center Martin © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama