Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Do Turca prichádza nová prepravná služba Senior sanitka

Autor: Do Turca prichádza nová prepravná služba Senior sanitka
Foto: Do Turca prichádza nová prepravná služba Senior sanitka
Uverejnené: 21. marec 2020

Do Turca prichádza nová služba - Senior sanitka, ktorá predstavuje pomoc najmä pre seniorov, pacientov, ľudí s handicapom, ale aj pre mamičky s deťmi či osoby so zhoršenou pohyblivosťou. Viac o tejto službe nám prezradila Andrea Štuberová

Martinčania a obyvatelia okolitých obcí majú k dispozícii profesionálnu službu Senior sanitka, ktorá predstavuje jedinečný koncept prepravnej služby spojenej s poskytovaním individuálnych služieb. Senior Sanitka zároveň zabezpečuje maximálny komfort pri prevoze klienta.

 

Keďže mám malé dieťa, z vlastnej skúsenosti viem, aké náročné môže byť, v prípade, že si nemáte ako zabezpečiť vlastnú prepravu, dostať sa k lekárovi či do mesta. Najmä ak potrebujete ísť z okolitých obcí, kde bohužiaľ nie sú dostatočne zabezpečené spoje. Určite je to o to náročnejšie, ak ste odkázaní na invalidný vozík, barly alebo iné pomôcky či máte problém s mobilitou“, konštatuje Andrea Štuberová. V takýchto prípadoch rozhodne nie je ideálne využívať bežnú taxi službu alebo verejnú hromadnú dopravu. „V prvom rade by sme chceli ľuďom pomôcť, poskytnúť im servis, ktorý nie je bežný, ale pre nich predstavuje neoceniteľnú pridanú hodnotu, ktorá im zjednoduší život“, dopĺňa Andrea Štuberová.

 

 

Služby, ktoré Senior sanitka ponúka sú primárne určené ľuďom, ktorí sa potrebujú prepraviť k lekárovi, do zdravotníckych zariadení a späť či na iné miesto s tým, že potrebujú asistenciu. Práve táto asistencia, v podobe sprevádzania klienta či už do čakárne, do obchodu, na poštu, a úrady alebo pomoc s nástupom do vozidla, s výstupom, počas prepravy je to, čím sa odlišuje od bežnej taxi služby.

 

Rozhovor s pani Margitou, pravidelnou zákazníčkou Senior Sanitky

 

Samozrejme aj auto na prepravu, ktoré spĺňa všetky bezpečnostné štandardy, je klientom prispôsobené. Je veľké a priestranné, čo poskytuje pohodlie, chceme, aby sa tam cítili dobre. Taktiež je vyvýšené a má posuvné dvere, aby  sa uľahčil nástup a výstup. V prípade potreby máme tiež k dispozícii na zapožičanie invalidný vozík, barly, ale aj autosedačku či podsedák pre mamičky s deťmi“, hovorí Andrea Štuberová.

 

 

Služby Senior sanitky zaujali aj pani Annu z Martina, ktorá by ocenila najmä prepravu k lekárovi či do kúpeľov

 

Je to výborná vec, najmä preto, že služba je dostupná každý pracovný deň. Ja by som ju využívala stále, je to veľmi dobré mať možnosť sa odviezť, prajem vám veľa úspechov.“ Človek má možnosť objednať si takúto službu prostredníctvom internetu, kde vyplní požadované údaje a kde má k dispozícii aj cenník, takže vždy vopred vie, koľko bude platiť. Platba je možná nielen v hotovosti, ale aj kartou, priamo v aute je pre klientov pripravený  terminál. „Niektorí klienti so ZŤP majú nárok na preplatenie časti nákladov na takúto prepravu, preto sa budeme snažiť poskytnúť im aj v tejto oblasti všetky potrebné informácie“, dopĺňa Andrea Štuberová.

 

Objednajte si prepravnú službu Senior Sanitka na čísle: 0907212797

 

Na Slovensku takáto služba už funguje v Banskej Štiavnici, v Krupine a vo Veľkom Krtíši, kde je veľmi obľúbená. V rámci Turca je k dispozícii v celom okrese mesta Martin a tiež v časti okresu Turčianske Teplice. „V budúcnosti by sme si chceli, v rámci zlepšovania služieb, zadovážiť aj bezbariérové auto s plošinou, ktoré by umožnilo ľuďom na invalidnom vozíku bez problémov nastúpiť aj vystúpiť. Verím, že si s klientmi vybudujeme pozitívny vzťah a že budú so službami maximálne spokojní“, dodáva na záver Andrea Štuberová.


Reklama

príbuzné témy

Reklama