Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Slávnostné otvorenie nového medicínskeho zariadenia MojaPoliklinika Bottova

Autor: Slávnostné otvorenie nového medicínskeho zariadenia MojaPoliklinika Bottova
Foto: Slávnostné otvorenie nového medicínskeho zariadenia MojaPoliklinika Bottova
Uverejnené: 29. november 2018

V pondelok dňa 30. novembra 2020 sa v Martine uskutočnilo slávnostné otvorenie pred uvedením do prevádzky a následná prehliadka priestorov nového centra zdravotnej starostlivosti „MojaPoliklinika Bottova” za prítomnosti primátora prof. MUDr. Jána Danka, CSc. a riaditeľky odboru zdravotníctva Žilinského samosprávneho kraja PhDr. Silvie Pekarčíkovej, MPH.

Novovybudované zdravotnícke centrum na Bottovej ulici v Martine je v súčasnosti najmodernejšie zariadenie svojho druhu v Žilinskom samosprávnom kraji. Lekári tu budú poskytovať zdravotnú starostlivosť v 15-tich ambulanciách v štvorpodlažnej budove. Na prízemí je zároveň situovaná lekáreň, ktorá umožní rýchly prístup pacientov ku svojim liekom. Všetky priestory rešpektujú najprísnejšie hygienické štandardy v oblasti poskytovania zdravotnej starostlivosti 21. storočia.

 

 

Primátor mesta Martin Ján Danko pri príležitosti otvorenia zdravotníckeho centra uviedol: „Mesto Martin je na Slovensku v oblasti medicíny významným pojmom a teší ma, že do špičkových medicínskych zariadení na jeho území pribudne ďalšie. Aj keď by som Martinčanom prial, aby nové zdravotnícke centrum navštevovali čo najmenej, som rád, že im zdravotná starostlivosť bude poskytovaná v priestoroch, na ktoré budeme môcť byť hrdí”.

 

 

Predseda predstavenstva TRIHLAV, a. s. Ing. Michal Hedera povedal: „Kvalitná zdravotná starostlivosť si vyžaduje moderné zdravotnícke priestory, preto som rád, že priestory MojaPoliklinika Bottova spĺňajú tie najprísnejšie parametre. Od začiatku budúceho roka tak pribudne v Martine centrum zdravotnej starostlivosti, ktoré vytvorí bezpečné a komfortné prostredie pre lekárov ako aj pacientov.” Riaditeľka odboru zdravotníctva Žilinského samosprávneho kraja PhDr. Silvia Pekarčíková, MPH. ďalej doplnila: „Pre krajské zdravotníctvo je Mojapoliklinika Bottova ďalším moderným, kvalitným a hlavne bezpečným zdravotníckym centrom, ktoré bude určite pacientami z regiónu vyhľadávané a splní ich očakávania.

 

[widgetkit id="305" name="4475"]


Reklama

príbuzné témy

Reklama