Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Vyznávači kvalitných vôní

Autor: Vyznávači kvalitných vôní
Foto: Vyznávači kvalitných vôní
Uverejnené: 01. marec 2021

Veľa krásnych žien, najmä mladých, bezpodmienečne dôveruje značkám a marketingovým reklamám. Ak je o vôni počuť, potom je dobrá. Podľa tohto princípu si sami vyberajú parfumy a nájdu si obľúbené aj medzi mužskými zloženiami. Má to trochu logiky, pretože parfuméri slávnych značiek pracujú na každej vôni mnoho mesiacov, aby vytvorili dokonalé zloženie, ktoré mnohých poteší.

Urobiť správny dojem preto nebude pre vás také ťažké. Stačí nájsť pánske parfémy so slávnym menom patriacim k populárnej značke.

Giorgio Armani Acqua Di Gio

Vrchné tóny: pomaranč, mandarínka, limetka, bergamot, jazmín, citrón, neroli.

Vôňa, ktorá sa stala klasikou v parfumérskom priemysle, vás vezme na neuveriteľné dobrodružstvo a dodá nový prúd energie. Parfum je svieži, ale veľmi elegantný, čistý a zmyselný. Bol vytvorený predovšetkým pre silných a sebavedomých mužov, ktorí sa neboja ísť dopredu a byť všade lídrom. Vo chvíľach každodenného života vám Acqua Di Gio dodá temperament alebo umožní objaviť skutočné emócie v situáciách, keď je adrenalín na hranici svojich možností.

Montale Aoud Forest 

Vrchné tóny: morská voda, pižmo, citrón amalfi, grapefruit, ruža, rozmarín, oud, zázvor a ambra.

Vôňa francúzskej značky Montale skrýva vo svojom flakóne nekonečné obzory a pokoj lesa. Takáto atmosféra vám umožňuje zbaviť sa každodenných ťažkostí a nahromadených problémov. Odvážny a úplne odlišný od iných vôní, Aoud Forest inšpiruje a dodáva energiu. 

Paco Rabanne Ultraviolet Man

Vrchné tóny: mäta a jantár.

Nepredvídateľnosť a výstrednosť muža upúta mnoho žien a práve to do vône preniesla značka Paco Rabanne. Takmer všetky parumerske kompozície značky sú vytvorené zmyselne a žiarivo a ani Ultraviolet nie je výnimkou. Zaujímavý parfum vám umožní flirtovať so ženou bez slov a zároveň zostať intelektuálom. Toto je situácia, keď nie sú potrebné veľké slová, bude stačiť vzhľad a vôňa. Každá nota vône úplne odhaľuje vlastnosti jej majiteľa. Určite to ocenia ženy, pre ktoré sú vnútorné aspekty osobnosti dôležitejšie ako vonkajšie.


Reklama

príbuzné témy

Reklama