Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Ste talentovaní, kreatívni, no nikto o vás nevie? Je tu pre vás Tvorcast!

Autor: Ste talentovaní, kreatívni, no nikto o vás nevie? Je tu pre vás Tvorcast!
Foto: Ste talentovaní, kreatívni, no nikto o vás nevie? Je tu pre vás Tvorcast!
Uverejnené: 22. marec 2021

Kultúrne centrum Museum v Martine organizuje živé vysielanie rozhovorov so zaujímavými ľuďmi, ktorých možno nepoznáte z plagátov či z televíznych obrazoviek, no ich tvorbu môžete postrehnúť všade navôkol nás.

Váš sused môže byť talentovaným maliarom, kolegyňa v práci profesionálnou hudobníčkou a spolucestujúci pestovateľom bonsajov s množstvom ocenení. Málokto o nich vie a predsa sú výnimoční. Spoznať ich príbehy môžete prostredníctvom projektu Tvorcast! z produkcie Kultúrneho centra Museum v Martine, ktoré chce podporiť umelcov, tvorcov a všetkých kreatívnych ľudí na jednom mieste.

 

V premiérovej časti sa predstaví Jakub Gallo, ktorý je študentom ateliéru audiovizuálnej tvorby na Univerzite Tomáša Baťu v Zlíne – špecializácia kamera. O tom, ako sa dostal za kameru, čo všetko obnáša štúdium a ako sa dá už popri škole zarobiť na veľkých profesionálnych projektoch, sa dozviete v piatok 26. marca 2021 o 19:00 hodine. Moderátorom rozhovoru v uvoľnenej atmosfére bude Miroslav Hamar.

 

Prvé živé vysielanie môžete sledovať na Facebooku prostredníctvom online podujatia Tvorcast! Jakub GalloTvorcast! je otvorený všetkým, ktorí chcú predstaviť svoj talent, kreativitu či umeleckú tvorbu. Prihlásiť sa môžu na emailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

 

Kultúrne centrum Museum je kultúrno-umeleckým a umelecko-komunitným centrom mesta Martin. Návštevníkom je známe aj pod názvom Barmuseum či Musko. Ide o jediný umelecky, tvorivo a organizačne nezávislý priestor v meste, ktorý už od roku 2004 prináša najkvalitnejšie slovenské a medzinárodné umenie (hudobné, divadelné, literárne, filmové), ako aj možnosti neformálneho vzdelávania umením, otvorené diskusie na aktuálne spoločenské témy či besedy o súčasnom umení. Viac informácií možno nájsť na stránke www.barmuseum.eu.


Reklama

príbuzné témy

Reklama