Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Aké módne tenisky sú vhodné pre každodenný styling?

Autor: Aké módne tenisky sú vhodné pre každodenný styling?
Foto: Aké módne tenisky sú vhodné pre každodenný styling?
Uverejnené: 26. máj 2021

Tenisky sú v súčasnosti najobľúbenejšou obuvou pre dámy aj pánov. Vzhľadom na ich skvelé vlastnosti sa nie je čomu čudovať a každý z nás by mal mať aspoň jeden kvalitný pár.

Výber ale v súčasnosti už nie je taký jednoduchý, pretože máme naozaj široké spektrum obchodov a značiek, z ktorých si môžeme vyberať. Rovnako aj prevedení sú milióny a tak lov na tie pravé môže niekedy zabrať aj niekoľko hodín. Ako si vybrať tenisky, ktoré budú dostatočne variabilné a tak ideálne na každodenný styling?

Aké sú základné parametre pri výbere?

Pri výbere tenisiek na každodenný styling by sme sa mali pozrieť do našej skrine. Aký je náš štýl? Aké farby radi nosíme? Aké značky radi podporujeme? To všetko sú otázky, ktoré udajú smer nášmu nákupu. Páni to majú väčšinou v tomto ohľade ľahšie, pretože zväčša preferujú pohodlný športový štýl, ku ktorému sa hodia akékoľvek tenisky. Avšak nemusí to byť pravidlo a pre vyberavejších pánov sú napríklad ideálne pánske tenisky na answear.sk.

Pri výbere je však dobrým pravidlom siahať po neutrálnych, ľahko kombinovateľných farbách. Medzi takéto farby patrí napríklad čierna, béžová, šedá, biela, tmavomodrá a ich kombinácie. Takéto tenisky majú výhodu v tom, že ich dokombinujete ku rôznym outfitom. Veľký vplyv na samotné prevedenie má aj strih topánky. To ako topánka vyzerá na nohe sa odvíja práve od toho aký majú strih a z akého sú materiálu.

Plátené tenisky bývajú zväčša menej mohutné a vďaka tomu ich v lete bez problémov viete kombinovať aj k šatám, či kraťasom. Klasické kožené vysoké tenisky pritom zväčša bývajú omnoho mohutnejšie. Pánske topánky bývajú vo všeobecnosti omnoho mohutnejšie. Medzi najuniverzálnejšie patria klasické kožené / koženkové / vegan koža nízke tenisky, ktoré využijete väčšinu roka na široké spektrum outfitov. Pri voľbe neutrálnej farby máte topánky na každodenné nosenie rovnako pre pánov ako aj pre dámy.

Kombinovanie tenisiek

Pre dámy je zrejme kombinovanie o čosi zložitejšie, keďže sa radi prezliekame za každým za inú ženu. Niekedy máme chuť byť sexy, inokedy chceme mať pohodlie alebo vyzerať drsne. Kombinovanie tenisiek k šatám, sukniam, či úplne dievčenským blúzkam je dnes veľmi populárne a preto sa nemusíte tomuto trendu vyhýbať. Prakticky si ich dnes môžete obliecť úplne k čomukoľvek. Voľbou správneho páru tenisiek si zaručíte kamaráta na každodenné nosenie, ktorý pozdvihne každý váš outfit a tak môžete byť naozaj každý deň iná žena.

Pre pánov tu nebudeme vymýšľať zbytočne priveľa možností, pretože najradšej kombinujú jednoduché kúsky dokopy a vytvoria tak pohodlný a štýlový outfit. K teniskám sú skvelou voľbou pánske mikiny, svetre, tričká, košele či saká alebo kabáty. Prakticky je možné si k nim zobrať všetko a doladiť to správnymi nohavicami. Vhodné sú rovnako čisto športové outfity ako aj tie v štýle ležérnej elegancie so zaujímavými prvkami. Samotný štýl by sa mal odvíjať aj od konkrétnych topánok, aj keď pokiaľ zvolíte neutrálne, môžete si obliecť čokoľvek na čo máte chuť.


Reklama

príbuzné témy

Reklama