Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Víkend otvorených parkov a záhrad

Autor: Víkend otvorených parkov a záhrad
Foto: Víkend otvorených parkov a záhrad
Uverejnené: 09. máj 2014

Muzeálna záhrada pri Slovenskom národnom múzeu v Martine ožije ďalším ročníkom Víkendu otvorených parkov a záhrad. Podujatie sa uskutoční v sobotu 26. júna 2021 od 13.30 do 18.30 hod.

Počas sobotného popoludnia si budete môcť vychutnať komentované prehliadky záhrady s odbornými zamestnancami, ktorí Vás zoznámia s históriou tretej najstaršej botanickej záhrady na Slovensku a s jej rastlinnými obyvateľmi. Komentované prehliadky trvajú približne hodinu a budú sa začínať o 13.30, 14.15, 15.00, 15.45, 16.30 a 17.15 hod.

 

Okrem toho budete môcť obdivovať mäsožravé rastliny a dozviete sa niečo o svätojánskej mágii a bylinkách. Poznáte "plant swap"? Pri výmene rastlín môžete obohatiť svoju domácu flóru o nové kúsky, ktoré si môžete vymeniť s ostatnými návštevníkmi. Pripravená bude aj knižná burza. Slovenské národné múzeum v Martine sa do XIII. ročníka celoslovenského podujatia Víkend otvorených parkov a záhrad zapojí po štvrtý raz.

 

Podujatie bude prebiehať v zmysle aktuálnych protiepidemických opatrení vydaných Úradom verejného zdravotníctva SR. Prosíme Vás o trpezlivosť a pochopenie pri dodržiavaní opatrení (rúško počas celého pobytu v interiéri aj exteriéri, dezinfekcia rúk, odstupy, poskytnutie kontaktu na archiváciu po dobu 2 týždne pre účely prípadného epidemiologického vyšetrovania, zákaz konzumácie nápojov a pokrmov počas celej doby podujatia) a maximálneho počtu návštevníkov v jednom momente. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu. Tešíme sa na Vás v múzejnej záhrade!


Reklama

príbuzné témy

Reklama