Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Detská tour Petra Sagana po prvýkrát v Martine!

Autor: Detská tour Petra Sagana po prvýkrát v Martine!
Foto: Detská tour Petra Sagana po prvýkrát v Martine!
Uverejnené: 10. jún 2021

Martin (01.02.2022) – Detskí nadšenci cyklistiky a fanúšikovia Petra Sagana už nemusia cestovať po Slovensku, aby si splnili svoj sen. Detskú tour Petra Sagana si budú môcť užiť priamo v Martine – na letisku v Tomčanoch.

Viete ako stráviť príjemný deň a zároveň sa svojím ratolestiam postarať o riadnu dávku zábavy a adrenalínu? Navštívte s nimi detskú tour Petra Sagana priamo v Martine! Všetci mladí rekreační cyklisti vo veku od 3 do 14 rokov si budú môcť zmerať svoje sily na letisku v Tomčanoch. „Som nesmierne rád, že v Martine privítame toto populárne detské športové podujatie. Peter Sagan pochádza z neďalekej Žiliny, takže verím, že inšpiruje aj množstvo mladých Martinčanov. Je predsa dôkazom, že tvrdou prácou a odhodlaním sa dá dosiahnuť úspech,“ zhodnotil primátor mesta Martin Ján Danko.

 

Detská tour bude väčšinou súčasťou  seriálu horských cyklo maratónov Slovak XCM tour, čo znamená, že v jeden deň si môžu na svojich tratiach zasúťažiť nielen deti, ale aj rodičia. Na podujatí bude množstvo výstavných stánkov, detské divadelné predstavenia a nebudú chýbať ani prekvapenia.  Všetci účastníci sa môžu tešiť na  účastnícke listy s podpisom Petra Sagana! Pre najlepších v kategóriách sú pripravené poháre a medaile Petra Sagana.


Reklama

príbuzné témy

Reklama