Mestský poslanec Martin Hudec bude kandidovať aj na poslanca do VÚC v Žilinskom kraji

Autor: Mestský poslanec Martin Hudec bude kandidovať aj na poslanca do VÚC v Žilinskom kraji
Foto: Mestský poslanec Martin Hudec bude kandidovať aj na poslanca do VÚC v Žilinskom kraji
Uverejnené: 22. august 2017

V nastávajúcich komunálnych a župných voľbách bude za okres Martin kandidovať aj súčasný mestský poslanec Martin Hudec.

"Považujem sa za človeka, ktorý sa rád bije za dobré veci, projekty a nápady. Vždy sa snažím pomôcť občanom, ale aj organizáciám, ktoré ma o to požiadajú. Po dvoch funkčných obdobiach som hrdý na to, čo som ako poslanec stihol pre mesto, Priekopu a pre ľudí urobiť."

 

Pri svojej poslaneckej práci však Peter Hudec zistil, že určité problémy presahujú rámec možností mesta a mestského poslanca. Len v samotnom meste sa nachádza mnoho nehnuteľností, infraštruktúry, napr. komunikácie, školy, športoviská, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti VÚC. A práve tu by bol rád, keby došlo k synergii oboch funkcií, aby sa zväčšili možnosti pomáhať a riešiť potreby a problémy občanov na oboch úrovniach - mestskej aj župnej.

 

Martin Hudec ďalej hovorí "Nezdá sa to, ale za každou drobnosťou je kopec roboty. Každý máme aj svoje zamestnanie, rodinu, a práca poslanca platená nie je na plný úväzok. Finančne je to možno na hodinu denne, ja však tomu dávam oveľa viac. Možno aj preto, že mám šťastie na prácu, ktorá mi dovoľuje si popri nej plniť aj poslanecké povinnosti. Hlavne mám šťastie na rodinu, na manželku, ktorá ma vždy podporovala, a aj preto mám vytvorené dobré podmienky na prácu poslanca, aj nad rámec bežnej poslaneckej agendy."

 

Je tu však ešte jeden dôležitý dôvod, pre ktorý sa Martin Hudec rozhodol kandidovať do VÚC. Je to pokračovanie v poslaneckej práci jeho blízkeho priateľa, Imricha Žiga, dlhoročného mestského a župného poslanca, ktorý nás žiaľ tento rok nečakane opustil. Obaja spoločne mali rozpracovaných niekoľko projektov a nápadov. Martin Hudec dodáva: "Ako jeho blízky človek som bol zasvätený aj do jeho poslaneckej agendy, v mnohých veciach sme si nezištne vypomáhali. Viem, že aj on osobne by určite chcel, aby som naše spoločné veci dotiahol a dôstojne ho v jeho poslaneckej práci nahradil."

 

V nasledujúcich voľbách bude Martin Hudec kandidovať nielen ako mestský poslanec za Martin - Priekopu, ale aj na poslanca VÚC za okres Martin. Na záver Martin dodáva: "Náš rodný kraj, to nie je len mesto Martin, je to celý Turiec, všetky okolité obce a mestečká. Bol by som rád, keby som mal možnosť pomáhať a bojovať za obyvateľov celého nášho regiónu. Viem vám sľúbiť, že budem výrazný poslanec, že budete o mne počuť a kedykoľvek sa na  mňa budete môcť obrátiť. Mojou typickou vlastnosťou je bojovnosť a nasadenie a s tým u mňa môžete vždy naplno počítať."

 

Objednávateľ: PhDr. Martin Hudec, O. Plachého 9947/84, Martin 036 08, dodávateľ: METRO, o. z., Matúša Dulu 46, 036 01 Martin

Reklama

príbuzné témy

Reklama