Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Podporte projekt SPOZNAJ TURIEC a pomôžte rozvoju cestovného ruchu

Autor: Podporte projekt SPOZNAJ TURIEC a pomôžte rozvoju cestovného ruchu
Foto: Podporte projekt SPOZNAJ TURIEC a pomôžte rozvoju cestovného ruchu
Uverejnené: 26. máj 2022

Milí Martinčania a obyvatelia regiónu Turiec, podporte prosím projekt SPOZNAJ TURIEC svojim hlasom na stránke hrajZAkraj.

Združenie METRO v spolupráci s iniciatívou SPOZNAJ TURIEC, Igorom Dobrovolným a ďalšími odborníkmi na tomto projekte pracuje už niekoľko mesiacov. Cieľom projektu je predstavenie rôznych miest, stavieb, artefaktov a historických zaujímavostí, ktoré sú spojené s Turcom za účelom podpory cestovného ruchu a atraktivity regiónu.

 

Ako podporiť projekt SPOZNAJ TURIEC?

 

Na stránke https://hrajzakraj.hlasobcanov.sk/ vyberte si okres Martin, následne zvoľte tri projekty a odošlite bezplatný SMS hlas.

 

Inšpirovaní dianím v iných regiónoch Slovenska sme sa pustili do práce a v spolupráci s partnermi a odborníkmi sme pripravili viac než desiatku tém, ktoré nájdete na https://www.spoznajturiec.sk/ aj sociálnych sieťach Spoznaj Turiec. Vďaka vašej podpore dokážeme zmapovať a pripraviť 18 nových tém počas júla až novembra 2022. Môžete sa tešiť na doteraz nepublikované historické zaujímavosti, fotografie ale aj podcasty. Čaká vás predstavenie rôznych budov, sôch, ulíc či parkov

 

Prevedieme vás priemyselným rozvojom Turca, architektonickými ateliérmi aj technickými stavbami. Dozviete sa o histórii požiarov, povodní či vojenských ťaženiach v regióne a o spracované materiály sa podelíme aj s organizáciami propagujúcimi cestovný ruch v Turci, aby boli užitočné pre všetkých návštevníkov, najmä turistov.


Reklama

príbuzné témy

Reklama