Nové pracovné možnosti pre Martinčanov

Autor: Nové pracovné možnosti pre Martinčanov
Foto: Nové pracovné možnosti pre Martinčanov
Uverejnené: 10. jún 2022

Martin (24.06.2022) – V spoločnosti Modulbau, ktorá vyrába modulárne domy v Martine, sa v piatok 24. júna konal Deň otvorených dverí. Spoločnosť ponúka nové pracovné možnosti pre obyvateľov Martina.

V Martine začala v októbri 2021 rakúska firma McCube sériovú výrobu ekologických domov na Slovensku. Okrem existujúcej výroby, ktorá zvyčajne vyrába jednotlivé kusy, sa v Martine vyrábajú štandardizované drevené moduly. Za týmto účelom spoločnosť McCube vstúpila do partnerstva so spoločnosťou Modulbau, s. r. o. . Modulbau je Slovenská spoločnosť a vyrába modulárne domy všetkého druhu v hale s rozlohou 6600 m2 v Martine, od viacpodlažných rodinných domov a hotelov až po malé domy a kancelárske kocky. Počas Dňa otvorených dverí si mohli prítomní prezrieť výrobu a montáž modulárnych domov.

 

 

„Spoločnosť Modulbau vyrába domy na zákazky pre slovenských, ako aj zahraničných klientov. Spoločnosť je schopná vyrobiť takéto domy veľmi rýchlo, ktoré sa dajú modifikovať podľa potrieb zákazníkov a odviesť priamo na určené miesto pozemku. Spoločnosť zamestnáva Martinčanov, nemá však dostatočný počet kvalifikovaných zamestnancov. Verím, že aj toto je jedna zo spoločností, ktorá pomáha a v budúcnosti aj bude pomáhať v rozvoji mesta Martin“, povedal primátor mesta Martin Ján Danko. Spoločnosť Modulbau kladie dôraz na profesionalitu a dôraz na detail vytvorenej práce.


Reklama

príbuzné témy

Reklama