Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Ján Danko: Za štyri roky sme výrazne ozdravili Martin, poďme v tom pokračovať!

Autor: Ján Danko: Za štyri roky sme výrazne ozdravili Martin, poďme v tom pokračovať!
Foto: Ján Danko: Za štyri roky sme výrazne ozdravili Martin, poďme v tom pokračovať!
Uverejnené: 22. august 2022

Úradujúci primátor mesta Martin Ján Danko v pondelok 22. augusta oficiálne ohlásil svoju kandidatúru na znovuzvolenie do funkcie. Počas najbližších štyroch rokov okrem iného plánuje dokončiť výstavbu novej nemocnice, pokračovať v oddlžovaní mesta a rekonštrukcii ciest a chodníkov.

Súčasný primátor mesta Martin Ján Danko v pondelok 22. augusta oficiálne oznámil svoju kandidatúru na pozíciu primátora mesta pre nasledujúce obdobie. „Štyri roky sme spoločne ozdravovali Martin. Máme za sebou mnohé projekty, na ktoré môžeme byť oprávnene hrdí. Naše mesto má novú ekologickú mestskú hromadnú dopravu, pre dôchodcov, zdravotne postihnutých a rodičov s deťmi do 6 rokov bezplatnú. Deti a športovci využívajú nové športové areály. Opravujeme množstvo ciest a začali sme s výstavbou moderných domovov pre seniorov. Z čoho mám však najväčšiu radosť - podarilo sa nám presadiť výstavbu novej martinskej nemocnice. Pre mňa osobne je to srdcová záležitosť, za ktorú som roky bojoval, pretože pre mnohých Martinčanov obrovská šanca na lepšiu a dostupnejšiu zdravotnú starostlivosť a pre celé mesto je to príležitosť na ešte väčší rozvoj. Preinvestovali sme viac prostriedkov, ako vo všetkých doterajších volebných obdobiach. A napriek tomu sa nám podarilo znížiť dlh nášho mesta o viac ako 20 percent. Ozdravujeme Martin po všetkých stránkach a bolo by výborné, ak by sme v tom mohli pokračovať,“ zhrnul Ján Danko doterajšieho úspechy mesta Martin pod jeho vedením.

 

Rozhodnutie opätovne kandidovať sa nerodilo ľahko, pretože pozícia primátora so sebou prináša obrovskú zodpovednosť a taktiež odvahu byť neustále pod drobnohľadom verejnosti. „Práci primátora som obetoval maximum, pretože ju vnímam ako poslanie. Cítim však, že mnohé rozbehnuté projekty si zaslúžia dokončiť. Nová nemocnica by mala čím skôr slúžiť pacientom. Nové cesty by čím skôr mali slúžiť vodičom. Nové športoviská deťom a zdravé spoločné financie nám všetkým. Tak to cítim, tak mi to hovoria mnohí z vás, s ktorými sa pravidelne stretávam. Preto som sa rozhodol opätovne uchádzať o dôveru ľudí vo voľbách primátora mesta Martin. Mojou ponukou je pokračovať po dobrej ceste. Priviesť novú nemocnicu k životu, pokračovať v rekonštrukcii ciest a chodníkov, dať Martinčanom nové športové príležitosti. A naďalej ozdravovať naše mesto, aby bolo čím ďalej, tým lepším miestom pre život,“ vysvetlil martinský primátor, prečo je odhodlaný pokračovať vo svojej práci pre Martinčanov.

 

Objednávateľ: prof. MUDr. Ján Danko, CSc., Hrdinov SNP 5756/88, 036 01 Martin, Dodávateľ: METRO, o. z., Pavla Mudroňa 24, 036 01 Martin

Reklama

príbuzné témy

Reklama