Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Do Martina sa vrátil jarmok

Autor: Do Martina sa vrátil jarmok
Foto: Do Martina sa vrátil jarmok
Uverejnené: 02. august 2021

Martin (22.09.2022) – Po dlhých 11 rokoch sa opäť do Martina vracia martinský jarmok. Pre návštevníkov je pripravený bohatý kultúrny program, široká ponuka stánkov a veľké množstvo sprievodných aktivít.

Od štvrtku 22. septembra do soboty 24. septembra 2022 sa budú môcť návštevníci martinského jarmoku opäť prejsť centrom mesta plným stánkov s výrobkami ľudových remeselníkov a pestrej ponuky gastronomických špecialít. Neoddeliteľnou súčasťou jarmoku je aj bohatý kultúrny program, v rámci ktorého vystúpia rôzne hudobné a folklórne skupiny. Jarmok oficiálne otvorili príhovormi predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja Erika Jurinová a primátor mesta Martin Ján Danko.

 

 

„Som rád, že sa nám podarilo po dlhej dobe obnoviť tradíciu martinského jarmoku. Ďakujem všetkým, ktorí sa podieľali na tom, že dnešný jarmok si môžeme užiť. Zvlášť ďakujem poslancom Mestského zastupiteľstva, ktorí museli zmeniť uznesenie, aby sa mohol jarmok konať,“ povedal primátor mesta Martin Ján Danko. Na jarmoku si prídu na svoje aj tí najmenší, pre ktorých sú pripravené obľúbené kolotoče a rôzne atrakcie.

 

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama