Zmeňte všeobecného lekára sebe aj svojim deťom

Autor: Zmeňte všeobecného lekára sebe aj svojim deťom
Foto: Zmeňte všeobecného lekára sebe aj svojim deťom
Uverejnené: 29. november 2018

MojaPoliklinika na Bottovej ulici v Martine ukazuje, ako môže vyzerať zdravotníctvo a ambulantná starostlivosť. Priestory spĺňajúce najnovšie normy a štandard, na ktorý sa ľahko zvyká. Ošúchané koženkové lavice, staré linoleum a vŕzgajúce prebaľovacie pulty v čakárňach tu nenájdete.

Hygienické povrchy, služby recepcie a príjemné moderné prostredie a vybavenie ponúka MojaPoliklinika Bottova, ktorá onedlho zavŕši 2. rok svojho fungovania. V najnovšej poliklinike v Martine našiel svoje pôsobisko aj nový poskytovateľ zdravotnej starostlivosti. Pred rokom privítali prvých pacientov v ambulancii Všeobecného lekára pre dospelých. Pacientom ponúkajú štandard, ktorý by mal byť v dnešnej dobe samozrejmosťou a nie privilégiom.

 

 

Minimum času stráveného v čakárni - objednanie na presný čas, ordinácia aj v poobedných hodinách, prístrojovo plne vybavená ambulancia – vrátane CRP a EKG. Efektívna komunikácia s pacientom online aj offline. Vystavovanie e-receptov, o ktoré viete požiadať aj prostredníctvom emailu či SMS. Aktívny a individuálny prístup ku každému pacientovi, bez zastaraných stereotypných prístupov k liečbe. Taktiež svojim pacientom umožnia získať skorší termín vyšetrenia u vybraných špecialistov. Všetko v rámci bežného zdravotného poistenia, bez úhrad navyše.

 

 

Rovnaký štandard chceli priniesť aj rodičom a ich deťom. Preto 1. júla tohto roka uviedli do prevádzky ambulanciu všeobecného lekára pre deti a dorast, v ktorej ambuluje MUDr. Nandrážiová.  

 

Teší nás, že pacientom vieme ponúknuť služby, ktoré sú hodné roku 2022. Od našich pacientov dostávame odozvy, v najväčšej miere si pochvaľujú prístup lekára a objednanie na presný čas. V našich čakárňach je väčšinu dňa prázdno, čo neznamená, že k nám nechodia pacienti alebo sú všetci zdraví, ale správnym manažmentom času a činností sa nám podarilo pacientov ušetriť niekoľkohodinových čakaní pred dverami ambulancie. Taktiež mnoho požiadaviek je možné vybaviť telefonicky alebo mailom. Je to prínosom pre obe strany,“ vyjadril sa poskytovateľ.

 

Zároveň sa chceme stále posúvať, preto sme na stránke www.mojapoliklinika.sk zverejnili Dotazník spokojnosti. Budeme radi, ak nám pacienti dajú spätnú väzbu. Pozitívna nás poteší, konštruktívna kritika pomôže naďalej sa zlepšovať a skvalitňovať služby pacientom. Dotazník je určený pacientom, ktorí navštívili ktoréhokoľvek lekára v budove MojaPoliklinika Bottova.

 

 

Do oboch ambulancií, Všeobecného lekára pre dospelých a Všeobecného lekára pre deti a dorast, je stále možné prihlásiť sa ako pacient – stačí sa osobne zastaviť na recepcii MojaPoliklinika Bottova alebo vyplniť online registračný formulár na stránke www.mojapoliklinika.sk, následne Vás budú kontaktovať recepčné a prídete podpísať Dohodu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Od 1. dňa nasledujúceho mesiaca budete mať nového lekára. Nie je potrebné absolvovať vstupnú prehliadku ani uhrádzať žiadne registračné či mesačné poplatky. Odstúpenie Vášmu starému lekárovi zašle a vyžiada od neho zdravotnú dokumentáciu nový poskytovateľ / lekár. V budove MojaPoliklinika nájdete aj ďalších poskytovateľov pôsobiacich v rôznych špecializáciách zdravotnej starostlivosti.

 

Všetky potrebné informácie a kontakty nájdete na www.mojapoliklinika.sk.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama