Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Deep otvoril školský rok s The Pastels

Autor: Deep otvoril školský rok s The Pastels
Foto: Deep otvoril školský rok s The Pastels
Uverejnené: 04. september 2013

Na Ľadovni začiatkom septembra organizovali „Deep-áci“ už 6. ročník akcie Škola volá. Podujatie, ktoré každoročne spríjemňuje školopovinným deťom a ich rodičom prvý školský deň sa vydarilo aj tento rok. Zlatým klincom podujatia bola takmer hodinová šou v podaní tanečníkov z The Pastels.

Už po šiestykrát sa na veľkom parkovisku na Ľadovni uskutočnilo obľúbené podujatie Škola volá, ktoré organizovalo Súkromné centrum voľného času TK Deep, Súkromná základná umelecká škola Maše Haľamovej, Deep dance center, s. r. o., a Deep production. Od poludnia sa začalo parkovisko zapĺňať deťmi, ktoré si chceli v sprievode svojich rodičov vyskúšať miniolympiádu, nechať si na tvár nakresliť vtipný motív alebo zaskákať v nafukovacom hrade.

Na akcii sa zároveň prezentovali všetky odbory v rámci Súkromnej základnej umeleckej školy M. Haľamovej, na ktoré sa bolo možné rovno aj zapísať. Popoludní vystúpila pred početnou diváckou kulisou detská disco skupina Déry, ktorá v lete získala titul vicemajstra Európy v disco tancoch. Pri tejto príležitosti prišla vedúca odboru spoločenských služieb Mestského úradu v Martine Katarína Tomášová poďakovať dievčatám za výbornú reprezentáciu mesta nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí a popriať im ďalšie úspechy na tanečnej scéne.

Pastelky to na pódiu poriadne roztočili

The Pastels - známi tanečníci, ktorí boli hosťom akcie, neboli v budove Deepu prvýkrát. Pred začatím ich hviezdnej kariéry v nej trénovali na talentovú súťaž, ktorá ich preslávila. Čo „pastelky“ sľúbili, to aj dodržali – urobili poriadnu šou, zatancovali si s deťmi a pripravili pre ne súťaže. Samozrejme, pre všetkých účastníkov bola pripravená autogramiáda a deti sa mohli s nimi odfotiť. „Podujatie Škola volá, ktoré podporilo aj Mesto Martin sa nám vydarilo aj tento rok. Pre deti sme pripravili opäť atraktívny program. Okrem toho sa ku nám zapísalo veľa nových detí. Verím, že sme všetkým deťom spríjemnili prvý deň v školských laviciach,“ dodáva zriaďovateľ Miroslav Frolo.

Autor: G. AVRAMOVÁ, FOTO: M. Fabián © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama