Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Dopravná nehoda si vyžiadala dve ťažké zranenia.

Autor: Dopravná nehoda si vyžiadala dve ťažké zranenia.
Foto: Dopravná nehoda si vyžiadala dve ťažké zranenia.
Uverejnené: 14. november 2012

V pondelok 10. decembra v čase okolo 07:15 došlo na ceste I/18 v katastri mesta Vrútky k dopravnej nehode. 47 ročný vodič (okres Martin) riadil osobné motorové vozidlo Škoda Felícia po ceste I/18 v smere od Vrútok do Žiliny. Z doposiaľ  presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k stretu s nákladným motorovým vozidlom Renault Master, ktoré riadil 46 ročný vodič (Považská Bystrica).

Vodič vozidla Škoda a jeho spolujazdec utrpeli ťažké zranenia. Vodič vozidla Renault a štyria jeho  spolujazdci zranenia ľahké. Alkohol u vodičov zistený nebol. Na vozidlách vznikla celkovo predbežná škoda vo výške 4.500€. Ďalšie okolnosti, príčiny a miera zavinenia dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.



Na cestách sa správajme zodpovedne


V súvislosti so zhoršenými poveternostnými podmienkami je veľmi dôležité, aby sme ako účastníci cestnej premávky dôsledne dodržiavali pravidlá cestnej premávky, prispôsobili svoju jazdu stavu a povahe vozovky, zbytočne neriskovali, nepreceňovali svoje schopnosti, správali sa disciplinovane, ohľaduplne, a tak prispeli k väčšej bezpečnosti na našich cestách aj v tomto období.


Reklama

príbuzné témy

Reklama