Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Detská tour Petra Sagana prilákala tisíce ľudí

Autor: Mesto Martin
Foto: Mesto Martin
Uverejnené: 26. máj 2023

Martin (26.05.2023) – Výborné počasie, skvelý program a detská cyklistika prilákali uplynulú sobotu do Martina rekordný počet návštevníkov Detskej tour Petra Sagana. Na letisku v Tomčanoch si zmeralo sily až 610 pretekárov, na ktorých sa prišlo pozrieť viac ako 2 500 návštevníkov.

Martin žije športom a predovšetkým cyklistikou, čo dokázala aj rekordná účasť na Detskej tour Petra Sagana. Počet účastníkov sa oproti minulému roku takmer zdvojnásobil, rovnako ako počet návštevníkov.

V rámci programu návštevníci ocenili bubnovú šou Campana Batucada, atrakcie pre deti ako maľovanie na tvár, divadielko, skákacie hrady a prekážky pre cyklistov. Nechýbalo ani viacero druhov občerstvenia, či stánok so zmrzlinou, kde ste si mohli „nasekať“ zmrzlinu podľa vlastnej chuti. Okrem hlavného programu jázd detí sa do súťaže zapojili aj rodičia, ktorý taktiež ocenili možnosť vyhliadkových letov. K dispozícii bol aj servisný stánok pre bicykle, stánky s ponukou bicyklov pre malých aj veľkých a taktiež rôzny cyklistický sortiment od oblečenia až po doplnky.

V rámci podujatia zaujali aj propagačné stánky so sprievodnými aktivitami pre deti a nechýbala ani tohtoročná novinka mesta Martin, a to cargo bicykel, ktorý nahradil klasický stánok s propagačnými materiálmi mesta Martin a regiónu Turiec. Mesto Martin poskytlo návštevníkom množstvo informačných materiálov o meste, ako aj o regióne priamo na tabletoch. Veľký úspech medzi priaznivcami zaznamenala aj interaktívna mapa, ktorú mesto zriadilo minulý rok na stránke www.zazimartin.sk

Podujatie bolo spoluorganizované mestom Martin a OOCR Turiec s finančnou podporou Ministerstvom Dopravy SR.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama