Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Deep Dance Club si zo Švédska priviezol opäť niekoľko titulov

Autor: Ing. Sabina Petrovičová
Foto: Archív SZUŠ DEEP
Uverejnené: 16. september 2023

Začiatkom septembra sa vo švédskom Örebre Majstrovstvá Európy v disco dance a disco freestyle disciplínach. Naši skvelí tanečníci a žiaci z martinského Deep Dance Clubu podali neuveriteľný výkon v jednotlivých disciplínach a obhájili aj titul Majstra sveta. 

Štyri dni vo švédskom Örebre boli pre našich neskutočne nadaných tanečníkov a zároveň žiakov Súkromnej základnej umeleckej školy Deep neuveriteľne náročné. Majstrovstvá Európy boli pre nich už treťou zahraničnou súťažou v tohtoročnej sezóne. V silnej medzinárodnej konkurencii si naša výprava tanečníkov rôznych vekových kategórií zo Švédska priniesla okrem mnohých finálových umiestnení aj titul majstra a vicemajstra Európy v disco dance disciplínach. Súťaže sa zúčastnilo takmer 1000 súťažiacich zo 16 krajín Európy.

Celkovo si tento mimoriadne úspešný klub z Majstrovstiev Európy odnáša jeden titul majstra Európy, tri tituly vicemajstra Európy a jeden titul II. Vicemajstra Európy.

O najväčšiu medailovú radosť sa v disciplíne disco sólo starší juniorskí chlapci postarali Matúš Tropp, ktorý sa stal majstrom Európy a Filip Agricola, ktorý získal úžasnú striebornú medailu a stal sa vicemajstrom Európy. V disciplíne disco skupín, skupina juniorskej vekovej kategórie s názvom Pink United získala striebornú medailu. Zbierku strieborných medailí rozšírili juniori v disco formácii s názvom Intoxicated by disco.

O ďalšiu medailovú žatvu sa postarali v disciplíne dvojíc Matúš Tropp a Alžbeta Hlavňová, ktorí spolu získali bronz a stali sa II. vicemajstrami Európy. Zahanbiť sa nenechali ani v disciplíne disco skupín v detskej vekovej kategórii, a to skvelé tanečníčky z Disco diva´s, ktoré skončili na krásnom štvrtom mieste. V disco sólo disciplíne freestyle vo vekovej kategórii starší juniori si Tamara Masárová odniesla skvelé 6. miesto.

V obrovskej konkurencii sme to zvládli, veľa nám toho ušlo, no opäť sme dokázali nemožné. Obrovská vďaka patrí celému Deep Dance Club, rodičom, ktorí s nami vycestovali, aby podporili svoje talentované deti. Za prípravu našich tanečníkov patrí veľké ďakujem trénerke Ivanke Majerčíkovej,“ dodáva na záver predseda Deep Dance Clubu Miroslav Frolo.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama