Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Rozvoj caravaningu v Turci: Prezentácia servisných staníc a zástavok pre karavany

Autor: METRO
Foto: METRO
Uverejnené: 24. november 2023

Zaujímate sa o rozvoj cestovného ruchu a máte pozitívny prístup ku caravaningu a kempovaniu? Pozývame vás na prezentáciu spoločnosti Camper System. V stredu 29. novembra o 16:00 v Hoteli Bystrička vás čaká predstavenie technológii servisných staníc a zástavok pre karavany.

Dostupné budú aj fyzické zariadenia na ukážku a príležitosť porozprávať sa o rozvoju caravaningu v regióne Turiec. Podujatie sa koná pod záštitou Slovenskej asociácie campingu a caravaningu, vstup je bezplatný, pripravené bude občerstvenie, registrácia nie je potrebná.

Spoločnosť Camper System je výrobcom servisných staníc a zastávok pre karavany, zameriava sa na podporu a rozvoj cestovného ruchu a dbá na ochranu životného prostredia. Poskytuje podporu a poradenstvo pri zriaďovaní státia pre karavany a servisných staníc. "Camper System tvorí infraštruktúru karavaningu, sme výrobcom servisných a odpadových stĺpikov, ktoré umožňujú prístup k vode, elektrine a vyprázdňovanie tekutého odpadu z obytných automobilov alebo obytných prívesov a autobusov s WC. Pomôžeme vám vybrať správne miesto a naplánovať potrebnú infraštruktúru. Okrem toho poskytujeme služby pri príprave technickej dokumentácie," informuje projektový manažér spoločnosti Jozef Fišman.

Camper System pomáha vytvárať infraštruktúru karavaningu

Spoločnosť je výrobcom servisných a odpadových stĺpikov, ktoré umožňujú prístup k vode, elektrine a vyprázdňovanie tekutého odpadu z obytných automobilov "Poradíme vám, ako spropagovať státie pre karavany a pomôžeme vám s propagáciou kempovacieho miesta aj turistických atrakcií v oblasti v spolupráci s SACC a v aplikácii GoCamping," dopĺňa Fišman.

Čo vás čaká na podujatí?

  • predstavenie servisných staníc a parkovísk pre karavany
  • informácie k príprave projektov a zostavení rozpočtu
  • konzultácie k otázkam na prevádzkovanie servisných staníc

Aké výhody prináša státie pre karavany?

Státie pre karavany (stellplatz) je osobitným druhom parkovacieho státia v podobe spevnenej plochy pre obytné automobily a obytné prívesy, ktoré slúži na krátkodobé parkovanie s maximálnou dobou státia do 72 hodín. Výstavba stellplatzov je vynikajúcou príležitosťou pre samosprávu a podnikateľov:

  • zvýšenie počtu návštevníkov
  • možnosť vytvárania pracovných miest
  • zlepšenie ekonomickej situácie
  • získanie doplnkových zdrojov do rozpočtu
  • regulácia statickej dopravy v obci
  • ochrana životného prostredia
  • rozvoj cestovného ruchu

Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

Reklama