Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Noc s Andersenom na Mudroňke

Autor: Bruno Horecký
Foto: Bruno Horecký
Uverejnené: 24. apríl 2024

V piatok podvečer 12. apríla 2024 od 16.30 hod. začali prichádzať do netradičnej nočnej školy žiaci a pedagógovia z Mudroňky. Cestovné tašky, batohy, deky, karimatky, pyžamá  a spacáky boli znamením, že v škole sa tentokrát nebude učiť, ale najmä zabávať, súťažiť, ale aj prespávať.

Pre 33 štvrtákov zorganizovalo 11 ôsmakov a 6 pedagógov školy netradičnú akciu Noc s Andersenom – nocovačka v škole. Od 17. hod. začali aktivity a súťaže troch družstiev (modrí, zelení, červení) na rôznych miestach v budove aj v areáli školy.

Starší žiaci v spolupráci s pedagógmi pripravili pre mladších žiakov prezentáciu a súťažný kvíz o Andersenovi, workshop kreslenia s Jožkom Fľakom, rôzne súťaže, vzdušné hádanky, hry na slepú babu, rozprávkové hádanky.

Po večernej prestávke si všetci pochutnali na maxi pizzi a tešili sa na nočné dobrodružstvo v areáli školy. Baterkami a čelovkami hľadali v nočnom areáli Malého princa pomocou rôznych indícií a zaujímavých hier, ktoré pre nich prichystali ôsmaci.

V troch triedach si v neskorých nočných hodinách žiaci postupne líhali do spacákov, aby si pred spaním pozreli a vypočuli rozprávku o Malom princovi.

Noc s Andersenom sa skončila spoločnými raňajkami (čerstvým pečivom z pekární TURPEK) a odchodom žiakov, pre ktorých prichádzali rodičia v sobotu ráno. Všetci sa zhodli, že takéto podujatie by sa malo konať každoročne.

Poďakovanie za vydarenú akciu patrí zúčastneným a obetavým  pedagógom školy, aktívnym spoluorganizátorom z 8. A, disciplinovaným a nebojácnym štvrtákom a samozrejme sponzorom podujatia: Turpek, Ecco Slovakia, a. s., Maca Schenková, Bianca Pneu (p. Lednický), Pizza Maxim (p. Janíček), Orsa DK (p. Huba), p. Menich, školský bufet (p. B. Škorpíková), Fľak (B. Horecký), RZ pri ZŠ P. Mudroňa.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama