Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Skvelý triumf martinských tanečníkov na Majstrovstvách SR v Košiciach

Autor: Ing. Sabina Petrovičová (CMO DDC)
Foto: Archív DDC
Uverejnené: 13. máj 2024

V máji sa tradične konajú majstrovské súťaže v tanci. Tanečníci z Deep Dance Club si popasovali sily na Majstrovstvách SR v hip hop disciplínach v Košiciach, ktoré sa konali začiatkom mája v priestoroch Kunsthalle.

NAJPRV TANCUJ, POTOM ROZMÝŠĽAJ! Taký bol slogan tohtoročných Majstrovstiev SR v hip hop disciplínach THE NEXT STEP v Košiciach. Výprava Deep Dance Club predviedla opäť úžasné výkony a aj napriek silnej konkurencii si odniesla krásne umiestnenia. Neskutočným a zároveň majstrovským tanečným výkonom sa v MINI kategórii u dievčat sólovo vyznamenala Zarka Browning, ktorá si odniesla z týchto majstrovstiev titul trojnásobnej majsterky SR, nielen v sólo disciplíne, ale aj v spoločnej duo choreografii s Veronikou Kubjatkovou a ešte bola aj súčasťou MINI majsteriek SR v 7-člennej skupine „Šmoulinky“.

Výborným tanečným výkonom sa v detskej vekovej kategórii u chlapcov sólovo vyznamenal Adamko Gregor, ktorý si odniesol z týchto majstrovstiev bronzovú medailu a stal sa II. vicemajster Slovenska.

V (B) juniorskej vekovej kategórii si Miška Blizniaková spoločne s Viky Školníkovou vytancovali krásnu striebornú medailu a zaistili si tak postup do najvyššej (A) kategórie.

Formácia „MillEnials“ v staršej hlavnej vekovej kategórii, ktorá je určená pre masters tanečníkov nad 31 rokov, odišli späť do Martina so striebornou pýchou. „Táto výnimočná partia mladých ľudí s fantastickou choreografiou trénerky Klaudie Dolníkovej bol spojením mladých ľudí. Títo mladí ľudia sa rozhodli nájsť si v tejto rýchlej a uponáhľanej dobe čas na seba a spoločne vytvorili krásny príbeh. Tanec naozaj spája ľudí. Som nesmierne šťastný, že práve ja môžem byť malým kolieskom tejto obrovskej mašinérie,“ vyjadruje slová vedúci Deepu Miroslav Frolo.

Všetkým deťom a zúčastneným patrí vďaka za nádhernú reprezentáciu, trénerom za skvelú prípravu a všetkým úžasným rodičom za neskutočnú podporu týchto talentovaných ľudí. Tanečníkov z Deep Dance Club čakajú v najbližších dňoch neuveriteľne ťažké IDO Majstrovstvá Európy v poľskom Žnine a Majstrovstvá sveta v hip hop v Skopje, všetci im držíme palce.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama