Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

V Martine otvorili moderné tréningové centrum: Performance Martin

Autor: Performance Martin
Foto: Performance Martin
Uverejnené: 19. jún 2024

Performance Martin je moderné tréningové fitness centrum, ktoré sa venuje mládeži, športovcom, športovým klubom, bežným klientom a ľudom so zdravotnými ťažkosťami.

Hlavným podnetom pre založenia centra Performance Martin bolo, že máme absolvované školenia na svetovej úrovni a v Martine a okolí nie je žiadny podobný projekt takýchto rozmerov, kde by sme sa mohli realizovať. Naše predchádzajúce pôsobisko už nemalo kapacitu na náš rozvoj, rozvoj klubov, športovcov a klientov. Preto vznikol nápad založiť toto centrum presne podľa našich predstáv, kde nájdete pod jednou strechou skvelé vybavenie na tréning (je tu presnej to, čo človek na tréning potrebuje - nič viac, nič menej), trénerov, masérov a fyzioterapeutov,“ informuje Boris Saitz, fyzioterapeut, silový a kondičný tréner.

Fitness centrum Performance Martin sa líši najmä vybavením a dispozíciou

Nájdete tu veľký priestor rozdelený na silovú, boxerskú, funkčnú aj rozcvičovaciu zónu - teda všetko, čo má mať plnohodnotné a profesionálne fitness centrum. Nachádza sa tu aj vlastný priestor pre skupinové cvičenia a masérske služby. „Ako tréneri sme odlišní v prvom rade svojím vzdelaním, pretože kombinácia akou disponujeme je veľmi vzácna a ojedinelá. V našom centre prebieha kompletná starostlivosť - konzultácie, diagnostiky, športové testovanie, tréningy, poradenstvo a tréningy v oblasti fyzio, masáže. Máme aj príjemné posedenie v dvoch “chillout zónach”, aby klienti zvoľnili a trošku spomalili,“ dopĺňa aktívny športovec a tréner Lukáš Novotný.

V centre nájdu možnosti aj ľudia so zdravotnými ťažkosťami ako napríklad bolesti chrbtice a periférnych kĺbov, stav po traumách, operáciách a zároveň v súčinnosti s lekármi špecialistami tu pomôžu aj pacientom so systémovými ochoreniami ako napríklad skleróza multiplex.

V spolupráci s MHáK Martin (hádzanársky klub) máme možnosť trénovať hráčov z Chorvátska, Ukrajiny alebo islandských študentov. Spolupracujeme aj s rôznymi spoločnosťami a medicínskymi zariadeniami, napríklad Dental Kříž Clinic (zubná klinika), kde prebehla kompletná diagnostika lekárov a nastavenia systému starostlivosti o chrbát a periférne kĺby. Kompletnou diagnostikou si prešiel aj mládežnícky Lyžiarsky klub Valčianska dolina,“ 

Centrum Performance Martin sa nachádza v Martine, mestskej časti Košúty na ulici Dúbravca 3, viac informácií nájdete na: www.performancemartin.sk


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama