Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Hasičská súťaž v Rakove

Autor: Ľubomír Žila
Foto: Ľubomír Žila
Uverejnené: 04. august 2024

Hasičský šport v našom regióne má dlhoročnú tradíciu. K tým, ktorí vedia pripraviť kvalitnú hasičskú súťaž, už tradične patrí aj DHZ Rakovo. Súťaž zorganizoval Dobrovoľný hasičský zbor v Rakove spoločne s obcou Rakovo.

Prvú augustovú sobotu (4.8.2024), sa v obci Obec Rakovo, konal už 19. ročník hasičskej súťaže „O pohár starostu obce Rakovo v požiarnom útoku“. Požiarneho útoku motorovou striekačkou PS-12 sa zúčastnili družstvá: DHZ Rakovo, DHZ Valča, DHZ Vrútky A, DHZ Mošovce, DHZ Košťany nad Turcom, DHZ Vrútky B, DHZ Rakovo – ženy a DHZ Košťany nad Turcom – ženy. Požiarneho útoku motorovou striekačkou PS-8 sa zúčastnili družstvá: DHZ Vrútky, DHZ Benice, DHZ Turčianske Jaseno, DHZ Rakovo B, DHZ Príbovce a DHZ Rakovo A.

Pomáhajú pri požiaroch i povodniach, svoje nasadenie ukázali aj počas hasičskej súťaže

Všetci hasiči a hasičky podali počas hasičskej súťaže skvelý výkon a presvedčili nás o svojej vytrvalosti a kolektívnej súdržnosti. Celková súťaž prebehla na vysokej športovej a technickej úrovni s dosiahnutými výsledkami:

  • PS-12, kategória ženy: 1.miesto – DHZ Rakovo (22,20 s), 2.miesto – DHZ Košťany nad Turcom (28,96 s).
  • PS-12, kategória muži: 1.miesto – DHZ Rakovo (17,82 s), 2.miesto – DHZ Valča (18,85 s), 3.miesto – DHZ Vrútky A (19,31 s).
  • PS8: 1.miesto – DHZ Vrútky (30,81 s), 2.miesto – DHZ Benice (34,51 s), 3.miesto – DHZ Turčianske Jaseno (34,62 s).

Po vyhodnotení hasičskej súťaže a odovzdaní cien už ostal priestor na zábavu a diskotéku.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama