Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Pozvánka na konferenciu LÍDRI ZAJTRAJŠKA: Inovácie vo vzdelávaní pre pedagógov základných škôl a pracovníkov s mládežou

Autor: Nadácia KIA
Foto: Nadácia KIA
Uverejnené: 15. október 2024

Žilina, 15. október 2024 – Nadácia Kia Slovakia pozýva učiteľov a pracovníkov s mládežou na konferenciu LÍDRI ZAJTRAJŠKA, ktorá sa uskutoční v utorok 5. novembra 2024 v priestoroch Novej synagógy v Žiline. Cieľom podujatia je podporiť pedagógov základných škôl v kraji prostredníctvom podnetných prednášok a praktických workshopov zameraných na aktuálne trendy a výzvy vzdelávania v 21. storočí.

Podujatie je zamerané na modernizáciu vzdelávacích prístupov a inováciu vo výučbe. Účastníci sa môžu tešiť na zaujímavé prednášky a diskusie na témy ako využitie umelej inteligencie v triede, potreby škôl v digitálnej dobe, ako aj na tému, čo by mala škola poskytnúť deťom pre život po roku 2030. V rámci konferencie sa uskutočnia aj dva praktické bloky workshopov, kde sa účastníci oboznámia s metódami a nástrojmi, ktoré môžu ihneď aplikovať vo svojich triedach.

„V Nadácii Kia Slovakia dlhodobo podporujeme vzdelávanie v Žilinskom kraji, najmä prostredníctvom technického vybavenia škôl a podpory organizácií zameraných na neformálne vzdelávanie. Tento rok sme sa rozhodli rozšíriť naše aktivity a zamerať sa na podporu pedagógov a pracovníkov s mládežou, pre ktorých do Žiliny prinášame konferenciu so odborníkmi na aktuálne výzvy,“ uviedol správca nadácie Tomáš Kováč.

Bližšie informácie a program podujatia sú dostupné na webovom sídle nadácie www.nadaciakia.sk. Vstup na podujatie je zdarma, pre účasť je potrebná registrácia.


príbuzné témy

Reklama