Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Okolo Slovenska príde aj do Martina!

Autor: Mesto Martin
Foto: Mesto Martin
Uverejnené: 20. apríl 2023

Martin (20.04.2023) – Nadšenci a fanúšikovia cyklistiky si už v septembri rozhodne prídu na svoje. Martin sa stane jedným z cieľových etapových miest medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska.

Primátor mesta Martin Ján Danko spolu s prezidentom Slovenského zväzu Petrom Prívarom v utorok 18. apríla podpísali spoločné Memorandum o spolupráci medzi Slovenským zväzom cyklistiky a mestom Martin pri príprave a realizácii medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska.

„Martin cyklistikou žije. Neexistuje asi žiadne iné mesto, ktoré by sa toľko krát umiestnilo na popredných miestach v amatérskych cyklistických súťažiach a po ktorého uliciach jazdí za každého počasia toľko cyklistov. Práve preto som nesmierne rád, že v septembri privítame jednu z etáp Okolo Slovenska. Verím, že Martinčania si vychutnajú preteky profesionálnych cyklistov a organizátori sa do nášho mesta budú radi vracať,“ povedal primátor mesta Martin Ján Danko.

V rámci pretekov bude v Martine cieľ tretej etapy 15. septembra. Medzi účastníkmi nebudú chýbať prestížne profesionálne tímy a taktiež aj slovenskí pretekári. Obyvatelia a návštevníci mesta sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program a tie najlepšie cyklistické zážitky, aké dokáže Slovensko ponúknuť.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama