Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Detská tour Petra Sagana sa vracia do Martina!

Autor: Mesto Martin
Foto: Mesto Martin
Uverejnené: 08. máj 2023

Martin (04.05.2023) – Všetci mladí cyklisti a ich rodičia sa už teraz môžu tešiť na nedeľu 21. mája, kedy sa na letisku v Tomčanoch už po druhýkrát uskutoční Detská tour Petra Sagana. Na jubilejnom 10. ročníku tour nebudú chýbať súťaže, možnosť dať si opraviť vlastný bicykel a zaujímavý sprievodný program.

Mesto Martin je mestom cyklistiky pre malých i veľkých. Práve mladé nádejné cyklistické talenty si môžu svoje schopnosti otestovať v nedeľu 21. mája na letisku v Tomčanoch na Detskej tour Petra Sagana. „Som nesmierne rád, že v Martine môžeme privítať už po druhýkrát Detskú tour Petra Sagana. Martin je cyklistickým mestom a oceňujem, že podujatia ako detská tour prispievajú k motivácii detí športovať a tráviť svoj čas aktívne. Ako lekár viem, že to neskôr určite ocenia. Preteky však nebudú určené len pre najmenších – rodičia, ktorí budú mať záujem, si môžu taktiež zasúťažiť vo svojej vlastnej kategórii. Verím, že počasie sa vydarí a Martinčanom sa bude športový deň v Tomčanoch páčiť,“ zhodnotil primátor mesta Martin Ján Danko.

Na preteky sa môžu prihlásiť deti do 14 rokov (ročník 2009 a mladší). Registrácia prebieha vždy deň vopred a taktiež v deň súťaže v čase a na mieste zverejnenom v propozíciách súťaže. Propozície budú zverejnené minimálne týždeň pred súťažou na webe a Facebooku Detskej tour  a taktiež na webovej a Facebookej stránke mesta.

Súťaž bude prebiehať od najmladších kategórií po najstaršie. Cyklistický okruh je nenáročný a malým cyklistom môžete fandiť priamo pri trati. Počas súťaže prebieha aj kultúrny program a iné sprievodné akcie. Štartovné je zdarma pre najmenšie deti, ostatní majú štartovné 4 eurá a rodičia 6 eur.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama