Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Martinko, tie pravé jasličky v Martine

Autor: Mesto Martin
Foto: Mesto Martin
Uverejnené: 18. máj 2023

Martin (26.04.2023) – Chcete vedieť čím sú martinské mestské jasle výnimočné a prečo by ste svoje dieťa mali prihlásiť práve do Martinka? Využite skúšobný deň vrátane stravy zdarma. A ak sa vám zapáčia, určite vás poteší aj zmena ceny. Mesto Martin sa rozhodlo znížiť cenu za mesiac z pôvodných 418 eur a poplatku za stravu na 350 eur a poplatok za stravu. V prípade celodennej starostlivosti aj o druhého súrodenca je cena za druhé dieťa 175 eur a poplatok za stravu.

„Rozhodnutie dať svoje malé dieťa do jasličiek nie je určite nikdy ľahké. Keď sa už k nemu odhodlá, chce vedieť, že o jeho dieťa je kvalitne postarané a v jasličkách sa bude cítiť dobre. Práve preto chceme, aby rodičia vyskúšali naše nové mestské jasle na deň zdarma. Vzhľadom na súčasnú ekonomickú situáciu sme sa rozhodli tiež vyjsť v ústrety všetkým rodičom a znížiť cenu jasličiek na najlacnejšiu v Martine. Verím, že takto aspoň trochu vieme podporiť rodiny s deťmi a dokázať v jasličkách Martinko platí, že to najlacnejšie je to najlepšie,“ vysvetlil primátor mesta Martin Ján Danko. 

Aké sú výhody jasličiek Martinko?

  • Dobrá dostupnosť

Jasličky sú vybavené bezbariérovým prístupom a výťahom a nachádzajú sa v blízkosti zastávky mestskej hromadnej dopravy v Záturčí.

  • Najkvalitnejšia starostlivosť

Ďalšou ponúkanou výhodou sú nadštandardne novozrekonštruované  veľké priestory herne a spálne.  Samozrejmosťou je tiež vybavenie vzduchotechnikou.

  • Individuálny prístup

Pedagógovia zohľadňujú individuálne potreby detí a podľa nich k nim pristupujú. Či už ide o špeciálne diéty alebo učebné metódy, sú pripravení pomôcť malým Martinčanom k vykročeniu do života. Novinkou sú postupne zavádzané prvky Montessori výučby a učebné hry, ktoré pomáhajú správnemu rozvoju myslenia dieťaťa.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama